Moartea rapperului Malik B, înconjurată de mister

Moartea rapperului Malik B, înconjurată de mister
Muzica rap a pierdut un star, prematur, iar moartea vedetei este însă un mister. Cunoscutul rapper Malik B a murit la numai 47 de ani.

Anunțul a fost făcut pe Instagram de trupa The Roots, pe care a fondat-o cântărețul. Pe nume său real Malik Abdul Baset, raperul Malik B, fost component al trupei The Roots, a murit, ieri, la vârsta de 47 de ani. „Cu inimile grele și cu ochii în lacrimi, vă informăm cu regret despre trecerea iubitului nostru frate și membru Roots, Malik Abdul Baset, în neființă. Fie ca el să fie amintit pentru devotamentul său pentru islam“, este anunțul scris de trupă.


Andy de la „Insula iubirii” și „Survivor” este Burlacul 2020. Cele mai noi poze cu concurentul

Iulia Albu a aruncat tocurile. Ce s-a întâmplat


Aproximativ același mesaj a fost postat și pe Twitter, cu rugămintea ca familia să fie respectată pe perioada doliului. „Îmi plâng vărul iubit astăzi. A fost atât de talentat şi a avut o inimă mare“, a scris pe Twitter Don Champion, vărul rapperului Malik B.

Două mari nescunoscute: cauza și locul morții

Cauza morții rapperului este necunoscută. La fel, sunt necunoscute locul morții și data exactă, fiind doar de presupus că decesul s-a petrecut de curând. Malik B este o legendă a muzicii rap și fondatorul trupei The Roots, lansată în 1987.

Primul album al trupei, „Organix“ (1993), a fost considerat revoluționar, prin folosirea de instrumente tradiţionale în loc de basul electric şi incluzând influenţe clare din jazz. Malik B cântat în trupă până în 1999 când și-a început o carieră solo de succes.