Modalități simple de a vă curăța casa de energiile negative. Efectele sunt uimitoare

Modalități simple de a vă curăța casa de energiile negative. Efectele sunt uimitoare
Facem tot timpul curățenie în casă dar nu băgăm în seamă de cele mai multe ori dezordinea energetică. Ce să facem când energiile negative nu ne dau pace.

Când ceva nu funcționează așa cum trebuie, e posibil să fie de vină și energiile negative. Iată cum le alungăm definitiv din casa și viața noastră.

Modalități simple de a vă curăța casa de energiile negative. Efectele sunt uimitoare

Din cele mai vechi timpuri se știe că o casă atrage atât energiile pozitive, cât și pe cele negative. Specialiștii spun că, de obicei, acestea se adună în colțurile casei, dar și în mobilă și unele obiecte decorative. De asemenea, trebuie să aveți grijă să aveți în casă flori înflorite și sănătoase, pentru că plantele vor absoarbe energiile negative din locuințe.

Dar dacă sunt uscate, afectează energia pozitivă. Pentru a curăța energia negativă din casă, e bine să puneți în casă turmalină neagră și hematitul. De asemenea, energiile negative vor fi anihilate dacă folosiți uleiuri esențiale cu vibrații puternice, respectiv tămâie, salvie sau busuioc.

Curățați casa cu sare

Una dintre cele mai bune metode pentru a vă curăța casa de energiile negative este sarea. Dizolvați sare de mare în apă și turnați soluția într-o sticlă cu pulverizator, apoi stropiți în fiecare cameră. De asemenea, e bine să puneți puțină sare în fața ușii de la intrare.

Lemnul de Palo Santo are, de asemenea, capacitatea de a alunga energiile negative și poate fi ars asemenea tămâiei. E de ajuns doar să aprindeți un capăt al unui băț de Palo Santo și să mergeți prin toate camerele, pentru a pătrunde fumul. Se știe că zgomotele duc la spargerea energiei negative. Mergeți prin casă în sensul acelor de ceasornic și bateți din palme spre pereți, până veți face o buclă completă.

Sfințiți casa cu agheasmă

Luați ierburi parfumate și ardeți-le. Lăsați jarul să ardă mocnit și mergeți prin casă ca să împrăștiați fumul prin fiecare cameră. În plus, nu trebuie să lipsească săptămână în care să nu sfințiți casa cu agheasmă. În felul acesta, veți alunga nu doar duhurile rele ci și bolile, iar mintea se va curăța de gândurile negative, iar trupul se va vindeca.

Sursă foto: rtv