La noi, modelul este implementat cu succes de către Cristi Borcea și fostele lui neveste împreună cu actuala, Valentina Pelinel.

Cântărețul Lenny Kravitz (56 de ani) a fost însurat, în perioada 1987-1993, cu Lisa Bonet, cu care are o fiică, Zoe. Numește și acum prima lui căsătorie „o relație esențială”.

„Avem un copil și ne iubim la fel de mult ca înainte – este doar o situație diferită”, a explicat vedeta rock. „Este nevoie de timp, muncă și dăruire, dar asta este ceva ce am avut noi doi, eu și Lisa”.

Lisa Bonet, are acum 52 de ani și este căsătorită cu cel care a produs muzica pentru „ Game of Thrones ”, Jason Momoa. Împreună au doi copii: Lola Iolani, 13 ani, și Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, 11 ani.

Lenny a povestit că este aproape de toată această familie a fostei soții. „Îl iubesc pe soțul Lisei și îi iubesc pe copiii ei”, a spus muzicianul. „Ne reunim cu toții și avem cele mai bune momente. Comunicăm, ne ținem spatele reciproc și așa ar trebui să fie. Cu toții suntem o singură familie”. Despre Jason Momoa, Lenny Kravitz spune că îi este ca un frate.

Lenny Kravitz și fiica lui, Zoe – un cuplu ce uimește

Se scrie în presa americană că Lenny și Zoe alcătuiesc unul dintre cele mai uimitoare și sudate cupluri tată-fiică din showbiz.

Zoe, fiica lui și a Lisei, este actriță, iar Lenny mărturisește că în relația lui cu fata sa există similitudini ca între mama și bunicul său.

„Zoe și cu mine avem un dialog foarte deschis. Putem vorbi despre orice și orice”, a declarat Lenny, 56 de ani, pentru revista People. „Mama și bunicul meu au avut o relație foarte strânsă. Până la punctul în care, în adolescență, eu am crezut că este ceva ridicol.”

Lenny și-a amintit că se gândise că mama sa, actrița Roxie Roker, și tatăl ei erau „unul lângă altul tot timpul”.

Acum el și Zoe au o relație similară, iar spune că vede diferit lucrurile dintre mama și bunicul său.”S-au iubit și s-au apreciat. Așadar, când văd relația dintre Zoe și mine, văd relația dintre mama și bunicul meu și sunt foarte fericit că am ajuns aici”, a spus el.

Foto: Lenny Kravitz și fiica sa Zoe/foxnews.com

Andreea Marin a făcut anunțul care o face o femeie fericită

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri