Andreea Marin revine la Televiziunea Română,  după o pauză lungă. Frumoasa vedetă spune că se întoarce „acasă”, acolo unde a devenit îndrăgită de români în rolul de ”zână a surprizelor”.

O nouă emisiune la TVR. Andreea Marin a anunțat când va începe

Andreea Marin s-a pregătit să facă o mare surpriză fanilor săi și nu numai: și-a schimbat coafura, culoarea părului, și-a topit grăsimile de pe abdomen, iar acum arată impecabil.

Urmează să modereze un proiect inedit și îndrăzneț. Andreea Marin va prezenta emisiunea „Nu există nu se poate”, care a fost denumită după o vorbă de-a tatălui prezentatoarei. Noua emisiune urmează a fi realizată pentru a fi urmărită de toate vârstele.

Când o vedem pe Andreea Marin din nou la TVR

Noua emisiunea a Andreei Marin va începe săptămâna viitoare, pe 12 octombrie, și se va difuza de luni până joi începând cu ora 18.00, timp de o oră.

Noua emisiune prezentată de Andreea Marin, ”Nu există nu se poate”, va fi difuzată pe TVR 2, dar și TVR Internațional, așa cum a anunțat chiar ”Zâna Surprizelor” în mediul online.

”Vor fi și pe TVR Internațional, și YouTube, le voi posta și eu”, a fost spus celebra prezentatoare.

Andreea Marin a mai spus că filmările pe teren curg zi de zi, grafica este optimistă.

”Dați de veste mai departe: din 12 octombrie, de luni până joi, seară de seară, o oră e a noastră împreună, chiar înainte de știri, pe TVR2: ora 18. A mai rămas exact o săptămână. Abia aștept sa intru in casele voastre! Pe curând!”, a spus Andreea Marin.


Băiatul lui Andi Mosescu și Olivia Steer are buletin! E vaccinat și a crescut cu mâncarea vegane a mamei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri