Andreea Marin (45 de ani) și-a anunțat fanii în urmă cu ceva timp că le pregătește o surpriză, dar nu a spus concret ce proiect are în plan.

Andreea Marin s-a făcut blondă și și-a topit grăsimile. Ce pregătește?

Se pare că este vorba despre o revenire în forță a Andreei Marin pe micile ecrane. Și nu oriunde, ci chiar în locul de unde a plecat, TVR. Anunțul a fost făcut de Mircea Radu, fostul ei coleg de la știri, actual consilier și prezentator în cadrul Televiziunii Române.

Gata de filmare, să înceapă săptămâna specială în care am o veste pentru voi, o surpriză care sper sa va bucure! Puțintică răbdare și revin cu ea! Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate, iubire și spor, dragii mei!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin și-a schimbat culoarea părului, tunsoarea și și-a topit grăsimile abdominale

În cele din urmă, s-a aflat ce va face în continuare Andreea Marin. SE întoarce la Televiziunea Națională, cu o emisiune nouă care se va numit ”Nu există nu se poate!” O vom vedea pe TVR 2, de luni până joi, seara la ora 18. ”În paralel, lucrez și la al doilea format, de aceasta data pentru TVR1, mult mai potrivit pentru caracterul informativ, obiectiv, constructiv al canalului care se definește altfel acum, față de ceea ce se întâmpla atunci când eu eram la TV sâmbăta seara”, a precizat Andreea Marin, pentru unica.ro.

Andreea Marin se întoarce la TVR

”Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamna munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR. M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea buna. Am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, scrie unica.ro.

Andreea Marin spune că va face o emisiune pe care să o poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou ce l-ar putea ajuta în mod concret în propria viață.

Andreea Marin, 16 ani de televiziune

Andreea Marin a scris istorie la TVR. Emisiunea pe care a prezentat-o, ”Surprize Surprize” a rupt toate audiențele. Anii au trecut, iar Zâna Surprizelor a renunțat la televiziune. De când a plecat însă toată lumea s-a întrebat când va reveni.

Andreea Marin și-a făcut debutul în televiziune la TVR Iași, acolo unde prezenta emisiunea ”Țara lui Piticot”. Apoi, a venit în București, acolo unde a prezentat jurnalul TVR, dar a devenit cu adevărat cunoscută datorită emisiunii ”Surprize Surprize”.

”Zâna” are 16 ani de experiență ca reporter, producător și moderator în televiziune. Și-a început cariera pe sticlă la 19 ani.


Fața nevăzută a Shakirei. Iată de ce e capabilă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp