Momente cumplite pentru Adrian Minune. Ce se întâmplă cu soția sa, dusă la spital

Momente cumplite pentru Adrian Minune. Ce se întâmplă cu soția sa, dusă la spital
Cu puțin timp în urmă, soția lui Adrian Minune a avut de trecut o cumpănă mare. Ce spune vestitul lăutar despre problema de sănătate a soției sale.

În ultima perioadă, Cati, soția lui Adrian Minune, a trecut prin clipe grele. Ce spune manelistul despre acest lucru.

Momente cumplite pentru Adrian Minune. Ce se întâmplă cu soția sa

Cati, soția lui Adrian Minune a avut nevoie de urgență de operație, după ce timp de câteva zile s-a simțit foarte rău. Mai mult, sursele spun că aceasta ar fi ajuns chiar să cadă din picioare în casă. Adrian Minune și familia s-au speriat foarte tare și au început investigațiilor. În urma acestora, s-a decis să plece rapid în Turcia, unde Cati a suferit o intervenție chirurgicală. Adrian Minune a dat primele declarații, afirmând că aceasta este bine acum și s-a reîntors acasă.

„Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok”

”Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe Facebook.

Cum s-au cunoscut cei doi

Adrian Minune și soția sa, Cati, sunt împreună de 30 de ani și trăiesc o minunată poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut când artistul avea doar 13 ani și de atunci sunt de nedespărțit. Soția este fiica verişoarei bunicii cântărețului.

Datorită acesteia cântărețul a cunoscut-o pe cea care în 2004 i-a devenit soție și pe care o adoră. Adrian Minune și Cati au trei copii, Karmen, Adriana și Adrian Junior, care îi calcă pe urme artistului și cântă dumnezeiește. De altfel, Karmen a și câştigat, în 2015, concursul ”Te cunosc de undeva”.

Sursă foto: spynews