Adrian Minune, cu nervii la pământ. Amanta i-a distrus Ferrari-ul

Adrian Minune, cu nervii la pământ. Amanta i-a distrus Ferrari-ul
E unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai României și toată lumea știe că Adrian Minune are două mari pasiuni: mașinile luxoase și femeile. Însă doamnele i-au făcut ceva probleme de-a lungul anilor.

Adrian Minune are o pagubă uriașă. Cu câteva zile în urmă, s-a trezit cu bolidul de sute de mii de euro grav avariat. Cine a făcut asta?

Adrian Minune, cu nervii la pământ. Amanta i-a distrus Ferrari-ul

Despre colecția de mașini a lui Adrian Minune a curs multă cerneală în ziare. Potrivit Fanatik, zilele trecute însă, manelistul a avut parte de o mare uriașă cu una dintre mașini. E vorba de superbul său Ferrari, de culoarea zăpezii, care a fost grav avariat în parcare. Așa că, după ce a dat o sumă imensă de bani pentru achiziționarea acestuia, acum Adrian trebuie să-și golească portofelul și pentru reparații.

Cine i-a „copt-o” lui Adi Minune

Să fie oare vorba de un accident făcut întâmplător sau cineva să-i fi pus gând rău lăutarului? Sursele Fanatik susțin că e posibil ca persoana care i-a stricat ziua lui Adrian Minune ar fi o veche cunoștință de-a lui, care locuiește aproape. E vorba de o femeie pe care manelistul ar cunoaște-o de vreo 20 de ani, ba chiar au fost văzuți împreună de multe ori.

În plus, se aude că aceasta i-ar provoca mari probleme și în căsnicie lăutarului renumit, despre ea spunându-se că ar fi chiar amanta cântărețului. Oare să se fi fost atât de supărată pe Adi sau, pur și simplu, nu știe să stăpânească volanul?

Adrian are mașini de un milion de euro

Până când Adrian va putea din nou să se facă remarcat în trafic cu superbul său Ferrari, are de unde alege. Pentru că în garajul său mai stau parcate multe alte frumuseți la fel de scumpe. De altfel, se spune că manelistul ar fi investit în mașini de lux nu mai puțin de un milion de euro.

Sursă foto: Fanatik, Isnstagram

Recomandarile noastre