Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea, cele mai precise urări pentru prietenul Scărlătescu

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea, cele mai precise urări pentru prietenul Scărlătescu
Chef Cătălin Scărlătescu și-a serbat ieri ziua de naștere, iar cei mai prieteni, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea i-au transmis cele mai îndrăznețe mesaje.

E iubit de toată lumea și respectat de toți bucătarii. De ziua sa de naștere, Cătălin Scărlătescu a primit cele mai nostime mesaje de la prietenii de suflet, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea, cele mai precise urări pentru prietenul Scărlătescu

Ieri, 20 iulie, unul dintre cei mai în vogă chefi din România, Cătălin Scărlătescu, împlinește 49 de primăveri. Persoanele cele mai dragi, cu care împarte și viața dar și platoul de emisie, i-au transmis cele mai incredibile urări. La primele ore ale dimineții, Florin Dumitrescu și-a făcut apariția pe Instagram.

„La mulți ani, Cătălin aka Regele Scoicilor, Președintele Bucătarilor din Calea Lactee, Cheful Chefilor, cel mai bun bucătar român în viață. Barajul Vidraru, Arcul de Triumf, Casa Poporului, Patrimoniu Unesco, Inventatorul Suprem! Tot binele din lume, omule, a scris acesta pe contul său de socializare.

„Ți-am pregătit un buchet de leuștean”

Nici Sorin Bontea nu s-a lăsat mai prejos și a trimis și acesta un mesaj pe contul său de Instagram. “Cine n-are un Cătălin, să-și găsească neapărat! Îți poate scoate peri albi (după cum se și vede), dar e prietenul ăla pe pe care te poți baza întotdeauna! La multi ani, @chef_catalin_scarlatescu. Ți-am pregătit un buchet de leuștean”, a scris Bontea.

Scărlătescu petrece ziua de naștere în Grecia

Anul acesta, Cătălin Scărlătescu a ales să petreacă ziua de naștere în Grecia, departe de lumea dezlănțuită și probleme. Acesta nu a uitat însă de fani pe care i-a încântat cu cele mai frumoase fotografii din vacanță, peisaje superbe, dar și diferite feluri de mâncare care-ți lasă gura apă.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre