Chef Sorin Bontea stă mereu cu sufletul la gură. Ce hobby are băiatul său

Chef Sorin Bontea stă mereu cu sufletul la gură. Ce hobby are băiatul său
Chiar dacă e mereu în centrul atenției, nimic nu e mai important pentru chef Sorin Bontea ca propria familie. Cu ce se ocupă cei doi copii ai săi.

Chef Sorin Bontea are cu ce să se mândrească. Are o fată ca o floare și un băiat de care e mândru, nevoie mare. Ce fac copiii unuia dintre cei mai iubiți bucătari.

Chef Sorin Bontea stă mereu cu sufletul la gură. Ce hobby are băiatul său

Chef Sorin Bontea are toate motivele să fie un tată fericit. Miruna, fiica lui, îi seamănă leit și are o relație extraordinară cu tatăl său. De altfel, aceasta i-a făcut și o surpriză extraordinară când a găsit la Chefi la cuțite. „N-am mai văzut-o pe Miruna de când era mititică.

Sorin era foarte emoționat, zici că era el în competiție și că el trebuia să gătească. Dacă îl puneai să spună ceva se bâlbâia”, a spus atunci prietenul Cătălin Scărlătescu. Miruna este cea care se ocupă de deserturile din familie și speră să ajungă un cofetar de succes.

Cu ce se ocupă fiul bucătarului

A venit momentul să iasă la rampă și fiul lui Sorin Bontea, Iulian, care are un hobby destul de periculos. În vârstă de 24 de ani, acesta este îndrăgostit iremediabil de cursele de mașini. Motiv pentru care tata Bontea nu a rezistat și s-a lăudat cu fiul său pe rețelele de socializare.

„Sunt un tată mândru, a notat Bontea pe pagina sa de Instagram. Iulian a ocupat locul 2 pe podium în cadrul concursului „Cupa Logan”, etapa 3, iar internauții au dat năvală cu aprecierile. „Să fie sănătos și fericit toată viața”, „Felicitări, mult succes în continuare!”, „Felicitări! Vă seamănă bine”, „Felicitări, chiar poți să fii un tată mândru. Ai doi copii minunați, să îți trăiască și să fiți sănătoși”, sunt doar câteva dintre cuvintele de laudă.

Sursă foto: spynews, instagram

 

Recomandarile noastre