Fata lui chef Sorin Bontea le dă clasă colegilor tatălui. Ce are Miruna și n-au ei

Fata lui chef Sorin Bontea le dă clasă colegilor tatălui. Ce are Miruna și n-au ei
Sorin Bontea a râs de colegii săi în timpul emisiunii, când jurizau un fel de mâncare. A dezvăluit un lucru neștiut de public.

Chef Bontea a făcut o dezvăluire în timpul dialogului cu cei doi parteneri. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu au permis de conducere. Niciun fel de categorie. Nu știu să șofeze. El e singurul dintre ei care conduce o mașină

„Păi, bă, fiică-mea a făcut 18 ani și s-a dus la școala de șoferi să învețe! Și-a luat permis de conducere și are brevet de pilot”, le-a zis chef Sorin Bontea în hohote de râs.

Într-adevăr, Miruna Bontea, născută pe 31 iulie 2002, și-a serbat majoratul în 2018. E Leoaică, iar tatăl ei se mândrește mereu cu ea. Spune mereu că e tenace și ambițioasă.

Acum, Miruna are aproape 21 de ani și e studentă. Are conturi pe Instagram și Facebook, pe care e foarte activă. Are și mulți fani care îi admiră fotografiile postate. Nu cu farfurii cu mâncare, nici făcute de tata, nici făcute de ea. Da, și ea se pricepe la gătit și a demonstra-o chiar într-o emisiune Chefi la cuțite, cu vreo patru ani în urmă.

Fata lui chef Sorin Bontea a debutat în televiziune cu o Lava cake

În 2017, chef Sorin Bontea s-a trezit într-o emisiune „Chefi la cuțite” cu fiica sa, venită hotărâtă să impresioneze publicul și pe tată cu un preparat special. Iar Bontea chiar a fost topit când a văzut-o intrând în platou.

Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, a povestit atunci Miruna, foarte emoționată.

Mărturisiri a făcut și Sorin Bontea atunci. El a spus cum se împart sarcinile în bucătăria de acasă. Unde a recunoscut că nu el e șef.

“Acasă, soția este chef-ul. Gătește excelent, îmi plac toate preparatele ei, sunt de nota 10. Eu mă ocup de cele mai multe ori cu piața, iar copiii ne ajută la gătit ori de câte ori pot. Nu vă imaginați că pregătim doar feluri sofisticate de mâncare, ne plac preparatele cu gust.

Când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust. Cred că ar fi fost interesant să participăm în echipă, la „Chefi la cuțite”, ne completăm bine și în bucătărie. Când sunt sărbători, sarcinile sunt împărțite, mesele le pregătim mereu împreună”, a spus celebrul bucătar.

Secretele Casei Albe. Simbolul democrației, plin de mistere