Fata lui Emil Boc a avut o idee excepțională. Cezara Boc ține lecții de drept pe TikTok. Ea are 90.000 de urmăritori, iar unele clipuri au și peste 1 milion de vizualizări.

Ce face fata lui Emil Boc pe TikTok

Fata lui Emil Boc a avut o idee excepțională. Cezara Boc, fiica lui Emil Boc, a venit cu o idee inedită. Ea prezintă lecții de drept pe platforma TikTok. Unele clipuri postate au chiar peste 1 milion de vizualizări.

@cezikezizezi

#drept #lectiededrept #invatapetiktok CEZARA.B21 pe insta😋💕

♬ original sound – cezi

Cel mai de succes video postat de Cezara pe TikTok este cel în care ea imită o profesoară și un elev. În clip, vorbește despre pedepse și sancțiuni pe care le riscă profesorii abuzivi.

Ce a motivat-o pe Cezara Boc

Cezara Boc nu are beneficii materiale din clipurile pe care le postează. Ea o face din pasiune. Tânăra povestește că totul a început într-o noapte în care își repeta materia, la orele 4-5 dimineața. Fata lui Emil Boc mai povestește că a fost motivată și de faptul că a primit follow de la Irina Rimes.

@cezikezizezi

Follow: cezara.b21 on instagram😋 for more #drept #lectiededrept #invatapetiktok

♬ original sound – cezi

„Pe TikTok nu primești bani. Nu am privit-o niciodată așa, nu m-am gândit să fac bani online, ci mai mult de distracție. A fost foarte întâmplător. Stăteam într-o noapte și repetam materia pentru penal special, era 4 -5 dimineața. 

Am închis cărțile și am zis să fac un video pentru mine, nu să-l postez. Mi-a plăcut cum a ieșit și l-am pus, am zis că văd doi, trei prieteni. Dimineața avea 100.000 de vizualizări. Nu plănuiam să postez. Mi-a dat follow foarte multă lume, chiar și Irina Rimes, ceea ce m-a motivat foarte tare”, a povestit Cezara Boc pentru Clujust.ro.

Ce să faci dacă îţi cad genele. Trucuri să le stimulezi creşterea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp