Toate femeile visează la gene frumoase, lungi şi dese. Însă, după 30 de ani părul încele să fie tot mai subțire, inclusiv genele. Ce să faci dacă îţi cad genele. Uite trucuri să le stimulezi creșterea.

Ce să faci dacă îţi cad genele

Genele încep să cadă după vârsta de 30 de ani. „Pe măsură ce îmbătrânim, părul începe să devină mai subţire şi mai uscat, iar căderea mai accentuată. Din păcate, acest proces afectează şi genele”, declara pentru womenshealthmag.com medicul dermatolog american Dendy Engelman.

Medicul dermatolog american Dendy Engelman, o autoritate în materie, are și câteva recomandări pentru stimularea creșterii genelor. Dacă ai observat că genele tale nu mai sunt atât de dese ca altădată, uite câteva sfaturi simple.

  • Căderea genelor poate fi cauzată de schimbări hormonale şi deficienţe de vitamine. Frecarea excesivă, ruperea, anumite boli autoimune, pot provoca pierderea genelor.
  • Cum scapi de această problem? Este bine să foloseşti un ser special conceput pentru creşterea genelor. Găseşti numeroase produse în farmacii, caree ajută la stimularea şi creşterea genelor.
  • Pentru a stimula creşterea genelor poţi să foloseşti şi ulei de ricin. Este un produs care are puterea de a preveni dezvoltarea microbilor şi de a detoxifica pielea datorită conţinutului de acid rinicoleic.
  • Un alt remediu naturist la care poţi apela este uleiul de măsline, care ajută la hrănirea pielii şi la hidratarea ei. Tot ce trebuie să faci este să-l aplici pe gene şi să-l laşi să acţioneze cât mai mult timp.
  • Ar fi bine să renunţi la ondulatorul de gene. Ajută la curbarea lor, însă poate să aibă şi efecte adverse, mai ales dacă îl foloseşti des.
  • Este important să folosiți produse cosmetice de calitate. Un rimel ieftin, un creion ori un tuș de ochi slab calitativ poate grăbi pierderea genelor. Nu puneți machiaj din abundență, doar cât este necesar.

Secrete medicale egiptene, descoperite pe un papirus antic. Printre ele, un scurt ghid de mumificare

Exclusiv. Îi priește divorțul. Oana Roman explică de ce arată așa slabă


Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp