Dani Oțil a spus în direct. Ce a furat chef Florin Dumitrescu de la restaurantul său

Dani Oțil a spus în direct. Ce a furat chef Florin Dumitrescu de la restaurantul său
În direct, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, soțul Gabriela Prisăcariu s-a plâns că chefii au devenit... hoți. Ce problemă are Dani Oțil cu Florin Dumitrescu.

Mai în glumă, mai în serios, Dani Oțil s-a plâns că chef Florin Dumitrescu a făcut o pocinoagă. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Dani Oțil a spus în direct. Ce a furat chef Florin Dumitrescu de la restaurantul său

Chef Florin Dumitrescu a călcat pe bec. Dani Oțil a recunoscut că recent, acesta a furat un pahar din restaurantul său. „E adevărat că a cerut voie, dar văd că chefii au devenit hoți. Dă-mi paharul înapoi”, a glumit prezentatorul matinalului de la Antena 1.

A renunțat la barbă după ce a pierdut premiul la Chefi la cuțite

Cu puțin timp în urmă, Florin Dumitrescu a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare fără barbă. Să fi fost un protest al renumitului bucătar pentru că a pierdut premiul cel mare la Chefi la cuțite? Acesta a scris și câteva cuvinte la fotografia care a stârnit numeroase comentarii: „Salut! Nu ştiu cum şi nu ştiu de ce, m-am trezit bărbierit!”. Ce-i drept, internauții au fost extrem de încântați și i-au transmis lui Florin Dumitrescu că arată mult mai tânăr.

Prietenii vor să-l vadă și tuns

Mai mult decât atât, prietenii de pe rețelele de socializare l-au întrebat pe simpaticul chef și când urmează să se tundă. „Și un tuns ar fi perfect!” sau „Eu vreau să te văd tuns. Când îți face Cristina o surpriză?”, au întrebat fanii. Acesta ține enorm la părul său lung, însă cu ceva timp în urmă le-a făcut o surpriză celor care îl iubesc și a pus o fotografie în care apare… chel. Acest lucru se pare că nu se va întâmpla, pentru că Florin apare destul de rar pe la saloanele de înfrumusețare.

Sursă foto: Instagram