Dani Oțil se îmbogățește pe zi ce trece. Profit frumos de pe urma restaurantului

Dani Oțil se îmbogățește pe zi ce trece. Profit frumos de pe urma restaurantului
2020 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru Dani Oțil. Chiar dacă pandemia și-a arătat colții, prezentatorul Antenei 1 nu știe ce înseamnă să ai probleme cu banii.

Afacerea cu restaurantul i-a adus lui Dani Oțil o sumă incredibilă în ultima perioadă. Prezentatorul și-a umplut conturile.

Profit frumos de pe urma restaurantului. Dani Oțil se îmbogățește pe zi ce trece

Prezentatorul Dani Oțil are toate motivele să fie un bărbat fericit. E vedetă tv, are o femeie superbă, așteaptă un copil, iar afacerile îi merg ca pe roate. Conform informațiilor oferite de playtech, prezentatorul a muncit cu spor în 2020, iar efectele s-au văzut.

Drept urmare, conturile sale s-au umplut cu o sumă frumușică, peste 15 milioane de lei, adică aproape 3 milioane de euro. ”Deși bătaia de cap este mult mai mare, restaurantul, ca afacere, este mai interesantă. Iar de când am deschis, ne-am dat seama că a fost o alegere bună”, a povestit Dani Oțil pentru trendshrb.ro, citat de cancan.ro.

„Eu am 40 de ani, a fost ultimul tren”

Recent, Dani Oțil și frumoasa sa iubită, Gabriela, au spus da în fața ofițerului Stării Civile. ”Eu am 40 de ani, era ultimul tren”, a mărturisit Dani Oțil. Prezentatorul a afirmat însă că evenimentul nu a fost chiar o nuntă, ci mai degrabă a arătat ca un teambuilding.

“Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a afirmat mirele.

Ce mesaj a postat fosta iubită a lui Dani Oțil

Pe contul său de Instagram, fosta iubită a lui Dani Oțil, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj interesant în ziua în care Dani s-a însurat: „Zâmbește-le persoanelor triste. Plantează o floare sau un pom. Reciclează sticlele de plastic. Donează sânge. Petrece o oră ajutând copiii din orfelinate sau vreun vecin.

Fă o mică donație unor persoane care au nevoie. Gândește-te cât ești de norocos cu ceea ce ai în jurul tău. Nu ai cum să te simți trist după ce le faci un bine celor din jur, naturii sau ție însuți.”, a scris Mihaela în limba engleză.

Recomandarile noastre