Momente emoționante pentru Andra. Ce sărbătoresc ea și Măruță

Momente emoționante pentru Andra. Ce sărbătoresc ea și Măruță
Este sărbătoare mare azi în familia Măruță, căci a are loc un eveniment foarte important, la care participă toată lumea, cu mic și mare. Momente emoționante pentru Andra și Cătălin Măruță.

Momente emoționante pentru Andra și Cătălin Măruță astăzi. Se împlinesc zece de ani de când Andra și Cătălin Măruță au devenit părinți pentru prima dată. David împlinește astăzi frumoasa vârstă de zece ani, iar Andra și Cătălin Măruță i-au transmis toate gândurile lor bune pe rețelele de socializare.  Andra și Cătălin Măruță formează cuplul perfect de mai bine de zece ani și au împreună o familie pe care oricine și-ar dori-o.

Cu toate că sunt încă mici, copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță știu ce vor de la viață. Ambii sunt extrem de sociabili și iubesc online-ul. Sunt la curent cu tot ce e nou. Întrebată în cadrul unui interviu dacă cei mici le vor călca pe urmă, Andra a declarat că Eva și David au în cap meserii noi în fiecare zi, însă crede cu tărie că se vor îndrepta spre latura aceasta artistică.  

Momente emoționante pentru Andra. Ce mesaj i-a transmis lui David 

Și pentru că David își serbează astăzi ziua, momentul trebuia imortalizat și marcat cum se cuvine. Astfel, David a avut toată casa plină de baloane, dar și atenția totală a părinților și surioarei lui, Eva. „La multi ani, fiul meu iubit! De 10 ani mă gândesc în fiecare clipă la binele tău și nu mă voi opri niciodată! Te iubesc! @marutadavid”, a fost mesajul Andrei pe pagina ei de Instagram, care a strâns peste 45.000 de aprecieri și peste 900 de comentarii. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)


Nici Măruță nu a uitat să-și felicite fiul public. David, îți mulțumesc că mă faci sa îmi doresc să fiu mai bun! Vreau sa fiu un tată așa cum meriți tu, copil minunat! La multi ani! Te iubesc până la cer și înapoi!  @marutadavid”, i-a urat și Cătălin Măruță fiului său. 

Foto: Instagram

Exclusiv. Ultimele provocări ale vieții de tătic pentru Smiley