Monica Anghel, criticată de când a slăbit. „Sunt foarte mulți oameni care acum îmi spun că arăt ca moartea în vacanță”

Monica Anghel, criticată de când a slăbit. „Sunt foarte mulți oameni care acum îmi spun că arăt ca moartea în vacanță”
Chiar dacă toată viața a fost plinuță, în ultima perioadă Monica Anghel s-a schimbat radical și e extrem de mândră de felul în care arată.

Monica Anghel a suferit o transformare radicală, dar acest lucru nu e chiar pe placul tuturor. Iată ce spun cârcotașii.

Monica Anghel, criticată de când a slăbit. „Sunt foarte mulți oameni care acum îmi spun că arăt ca moartea în vacanță”

Într-un interviu pentru Ego, Monica Anghel a dat detalii importante despre modul în care a slăbit, punctând faptul că nu și-a tăiat niciodată stomacul, așa cum spun unii și alții. Una dintre cele mai bune cântărețe ale României susține că a ținut un regim strict pentru că a fost forțată de împrejurări, iar în acest moment se menține pentru că mănâncă foarte puțin.

„Slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea”

“Nu este niciun secret. Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc.

Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot.

“Rețeta este aceeași, nu este niciun secret. Trebuie doar să ne dorim acest lucru”

„Și ce fac? Mănânc foarte sănătos, mănânc foarte puțin, fac mișcare. Rețeta este aceeași, nu este niciun secret. Trebuie doar să ne dorim acest lucru. Dacă ni-l dorim, dacă nu ni-l dorim nu este niciun fel de problemă. Fiecare om trebuie să se accepte așa cum e. Ar fi, până la urmă, plictisitor să fim toți grași sau toți slabi sau toți să avem picioarele nu știu cum, sânii nu știu cum și așa mai departe”, a mărturisit Monica.

Ce spun cârcotașii

Chiar dacă ea e foarte mulțumită de schimbare, încă mai sunt cârcotași care o critică pentru felul în care arată. “Sunt foarte mulți oameni care acum îmi spun că arăt îngrozitor, că arăt ca moartea în vacanță chiar a scris cineva. Mă rog, este problema lor, fiecare este liber să zică ce vrea, pe mine nu mă deranjează chestiunile acestea, ba chiar mă amuză foarte tare pentru că eu știu adevărul. Atâta timp cât eu mă uit în oglindă și îmi place de mine, este OK.”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: facebook