Monica Bârlădeanu s-a transformat într-o „nebună”. Ce veste le-a dat fanilor

Monica Bârlădeanu s-a transformat într-o „nebună”. Ce veste le-a dat fanilor
E frumoasă de pică, de aceea nu există regizori care să nu dorească să o distribuie în filmele lor. Monica Bârlădeanu alege doar ce-i place.

Monica Bârlădeanu e pe cai mari și le-a făcut o surpriză fanilor săi, prin vestea pe care a dat-o.

Monica Bârlădeanu s-a transformat într-o „nebună”. Ce veste le-a dat fanilor

Recent, Monica Bârlădeanu a spus că e extrem de fericită, pentru că se ocupă de un proiect care-i umple sufletul de bucurie. E vorba de un rol extrem de interesant pe care-l va juca, ea urmând să întruchipeze ,,o nebună”, adică un personaj cu multă energie. Interesant este că rolul a fost scris special pentru ea, regizorul fiind cel care a ales-o.

“Am așa un fișier în cap cu lucruri interesante pe care le-am observat la alții și care merită puse unui personaj”

,,Mă pregătesc să filmez chiar acum, luna asta, un film de cinema, un lungmetraj, care o să iasă, probabil, la anul. E foarte fain, îmi place personajul de mor. E o nebună, dar îmi place de ea! Mi se pare simpatică foc, adorabilă. Nebune nu am jucat, era și timpul! Când zic nebună, mă refer că e o personalitate exuberantă mai degrabă, nu e neapărat clinic bolnavă.

Întotdeauna un personaj este un melanj din tine și alte personalități colorate, de care te-ai lovit de-a lungul timpului și slavă Domnului, cunosc suficienți de mulți oameni, încât am așa un fișier în cap cu lucruri interesante pe care le-am observat la alții și care merită puse unui personaj. E un film românesc”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru Impact.

Atrasă ca un magnet de film

Frumoasa actriță a făcut un curs pentru teatru contemporan, însă a recunoscut că totdeauna a fost atrasă de film, acesta fiind marea ei iubire. ,,În orice caz, dacă ar fi o piesă absolut interesantă, nu cred că aș spune nu, sub nicio formă, dar prima mea iubire este cu siguranță filmul”, a mai spus Monica.

Sursă foto: instagram