Monica Bârlădeanu se pregătește să uimească. Iată ce are în plan

Monica Bârlădeanu se pregătește să uimească. Iată ce are în plan
Nașterea Domnului se apropie cu pași repezi, iar Monica Bârlădeanu e pusă pe fapte mari anul acesta în bucătărie.

Frumoasa Monica Bârlădeanu vrea să le facă cea mai frumoasă surpriză invitaților de Crăciun. Vrea să gătească cele mai bune mâncăruri.

Monica Bârlădeanu se pregătește să își arate priceperea în bucătărie. Iată ce are în plan

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și Monica Bârlădeanu se pregătește să-și pună șorțul de gospodină și să intre în bucătărie. S-a gândit deja și la meniul pentru masa de sărbătoare. E vorba de o friptură delicioasă, sarmale și ardei umpluți. Cât privește cozonacul, la acest produs culinar a renunțat.

„Ardeii umpluți îmi ies foarte bine, la sarmale mai avem de exersat”

„Crăciunul, în familie și de Revelion o să merg la schi. (…) Cu siguranță anul acesta nu fac cozonac, dar cu siguranță fac o mare friptură la cuptor. Cel mai probabil o să mă bag și la sarmale. Ardeii umpluți îmi ies foarte bine, la sarmale mai avem de exersat.”, a declarat Monica Bîrlădeanu, pentru Antena Stars.

I-a uimit pe cei trei chefi

Monica Bârlădeanu a făcut o figură foarte bună și la emisiunea „Chefi la cuțite”, când vedeta a pregătit o rețetă din zona Moldovei. Și i-a uimit pur și simplu cu gustul mâncării pe Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. E vorba de dresala de cartofi, despre care a povestit că este mâncarea copilăriei, de aceea a vrut să o aducă în fața întregii țări.

„Judecând după felul de mâncare pe care o să-l fac, n-or să se aștepte să mă vadă aici nici în visele cele mai creative. Am emoții. Mă gândesc: «Dacă n-o să le placă gustul? Cred c-aș fi foarte fericită dacă nu vor strâmba din nas“, a declarat Monica Bîrlădeanu. Pentru ca totul să iasă ca la carte, bruneta le-a spus chefilor că zerul din lapte de oaie necesar preparatului, l-a primit pe tren de la mama ei. „Ingredientul a venit pe tren. M-am dus la naș: «Bună seara, aveți un pachet pentru mine?»“, a povestit actrița.

Recomandarile noastre