Monica Davidescu, amintiri triste din copilărie. „Hainele mele încăpeau într-o cutiuță”

Monica Davidescu, amintiri triste din copilărie. „Hainele mele încăpeau într-o cutiuță”
De când au devenit părinți, Monica Davidescu și Aurelian Temișan văd viața cu alți ochi. Iar micuța Dora îi face mândri zi de zi.

Dora o moștenește pe Monica Davidescu din toate punctele de vedere. Fetița e extrem de matură, iar părinții nu-i ascund nimic.

Monica Davidescu, amintiri triste din copilărie. „Hainele mele încăpeau într-o cutiuță”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan i-au oferit fetiței sale tot ce n-au avut ei, dar asta nu înseamnă că Dora este un copil de bani gata. Ci unul responsabil, care le aduce mari bucurii părinților în fiecare zi.

„Dora nu face parte din generaţia mea. Nu a întâmpinat greutăţile mele.

Nu a avut doar o pereche de pantaloni, un trening, două cămăşi şi o uniformă. Astea au fost hainele mele toată copilăria mea, încăpeau într-o cutiuţă… Iar eu am făcut ceea ce au făcut toţi părinţii crescuţi în comunism: au oferit copiilor tot ceea ce n-au avut ei. Deci nu am crescut-o în sensul acesta.

Dar Dora este, într-adevăr, un copil responsabil, ea a crescut puţin mai repede decât m-am aşteptat. Nu are decât 11 ani, dar se comportă ca un copil de 14-15. Încă de când avea 4-5 ani discutam cu ea probleme mai mari decât problemele vârstei ei. Şi le înţelegea destul de bine.”, a povestit îndrăgita actriță.

„Eu, dacă am ceva de spus, spun. El tace”

Cât privește relația cu Aurelian Temișan, totul pare o poveste fără sfârșit. Ca în orice familie, sigur mai există și discuții, dar totdeauna cedează cel mai înțelept, cum spune proverbul. Chiar dacă au avut și ei conflicte, au trecut peste tot și au mers mai departe în viață. Și niciodată nu s-au gândit la despărțire.

„Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. (…) Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ”, a mărturisit Monica Davidescu.

Sursă foto: instagram