Monica Gabor își ține la adăpost veniturile. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor își ține la adăpost veniturile. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Irinel Columbeanu
Și-a dorit să trăiască pe picior mare și i-a reușit. Monica Gabor locuiește în America, într-o vilă care se învârte după soare.

Are sau nu are bani Monica Gabor? Se spune că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu are nici un cont pe numele său, dar are tot ce vrea.

Monica Gabor își ține la adăpost veniturile. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Nu și-a plătit nici acum datoria de 70.000 de euro pe care o are față de avocata care a reprezentat-o în procesul de divorț cu Irinel Columbeanu. Chiar dacă instanța a hotărât executarea silită… Din ce trăiește Monica Gabor? Neoficial se ocupă de afacerile miliardarului chinez și predă lecții de engleză imigranților din America, dar oficial sursele spun că numele ei nu apare nicăieri. În plus, așa cum spunea Columbeanu, „se ocupă de casă, de copii și Mr. Pink”.

„Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei”

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma delizorie, de doar 4500 de lei. Aceea i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei, e greu. E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe.

Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil”, a spus avocata Tripona Murgu pentru Playtech.

A avut o aplicație de live-streaming

Cu câțiva ani în urmă, Monica a reușit, sprijinită de Mr. Pink, să lanseze propria sa aplicație de live-streaming. Bruneta făcea live-uri din vila de cinci stele din Malibu a chinezului și vorbea cu românii, iar abonamentele au început să curgă. Așa, platforma igo.live a devenit din ce în ce mai cunoscută.

La un moment dat însă, Monica a oprit totul și platforma a intrat într-un con de umbră. Sursele spun că aplicația ar fi fost vândută unor prieteni de-ai lui Mr. Pink, contra sumei de 300.000 de dolari. „Din ce am înțeles, au vândut aplicația tot unor chinezi, cei care apoi au lansat Tik Tok-ul”, a dat-o de gol Irinel Columbeanu cu ceva timp în urmă.