Irinel Columbeanu continuă să dea din casă. Declarații inedite despre mariajul nereușit cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu continuă să dea din casă. Declarații inedite despre mariajul nereușit cu Monica Gabor
Au trecut mulți ani de când Irinel Columbeanu nu mai face un cuplu cu Monica Gabor, dar afaceristul încă nu a uitat prin ce a trecut.

Când a cunoscut-o pe Monica, a fost sigur că este femeia vieții lui. Între timp, lucrurile s-au schimbat.

Irinel Columbeanu continuă să dea din casă. Declarații inedite despre mariajul nereușit cu Ramona Gabor

Invitat într-o emisiune online, Irinel Columbeanu și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre situațiile tensionate din căsnicia cu Monica Gabor. Fostul miliardar spune că tânăra s-a schimbat radical atunci când a dat de bani și putere și a început să se comporte foarte urât cu angajații.

Lucru pe care Irinel i l-a reproșat în nenumărate rânduri. Acesta este motivul pentru care toată lumea începuse să o numească scorpia de la Izvorani. Irinel afirmă că despre comportamentul Monicăi a aflat chiar și de la fosta sa iubită, Anna Lesko.

„Am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea”

„Da, au schimbat-o (n.r. – banii), la modul în care a ajuns să fie poreclită Scorpia de Izvorani, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea.

I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de power (trad. rom. – putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. – Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment, din acest punct de vedere”, a mărturisit Irinel Columbeanu în podcastul moderat de Nasrin Ameri.

Cum a aflat că s-a măritat cu milionarul chinez

Pe de altă parte, Columbeanu susține că despărțirea de mama fiicei sale a fost grăbită, în primul rând de imaginile în care a apărut în jacuzzi alături de două fete. Dar, există și surse care spun că Monica i-ar fi înscenat totul. Cât privește relația Monicăi cu Mr. Pink, Irinel afiră că și-a dat seama că s-a măritat cu chinezul după ce „a trebuit să facem un act pe care ea l-a semnat cu numele Monica Wangsuo”.