Surpriză! Monica Gabor a venit în România într-o vizită fulger. Iată motivul! Imaginile momentului

Surpriză! Monica Gabor a venit în România într-o vizită fulger. Iată motivul! Imaginile momentului
Monica Gabor a simțit nevoia să se întoarcă acasă, așa că și-a luat o binemeritat concediu pe care l-a petrecut cu cele mai dragi ființe.

Chiar dacă în America duce o viață extraordinară, Monica Gabor rămâne îndrăgostită de România. Și, ori de câte ori poate, vine acasă.

Surpriză! Monica Gabor a venit în România într-o vizită fulger. Iată motivul

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au rămas în relații bune și orice problemă a afaceristului o afectează și pe fosta sa soție.

Cum Irinel a trecut prin momente grele în ultima perioadă din cauza sănătății, Monica și Irina au venit să-l vadă și în același timp să petreacă și o vacanță frumoasă în România alături de cele două surori, Ramona și Alina.

Monica a postat mai multe fotografii pe contul său de socializare, în care le-a arătat fanilor care sunt locurile superbe în care a pus piciorul. Ea s-a fotografiat la castelul Sturza de la Miclăușeni, unde s-a plimbat cât i-a poftit inima la umbra brazilor seculari.

S-au amuzat la cimitirul din Săpânța

De asemenea, vedeta, alături de cele două surori a fost să se reculeagă la Mănăstirea Mina, unde s-a rugat atât pentru familie cât și pentru sufletul părinților trecuți în lumea drepților.

Următoarea destinație a fost Maramureșul, unde au vizitat celebrul cimitir vesel de la Săpânța și s-au fotografiat în formulă completă. Ele au ales să se cazeze la o pensiune superbă, unde au mâncat preparate tradiționale românești, alături de pâine proaspătă de țară.

Frăția inelelor

Monica n-a ratat ocazia să se bucure de compania unor pisicuțe, demonstrând tuturor că e o mare iubitoare a animale. În final, fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a etalat inelul de logodnă primit de la Mr. Pink, iar Alina o bijuterie foarte asemănătoare.

Fetele au fost extrem de fericite că au putut să se revadă și să petreacă atât de mult timp împreună, iar asta s-a văzut pe chipul lor. Cât privește ținutele pentru care au optat, dacă Ramona a preferat să poarte o ie care-i venea ca turnată, Alina a ales o ținută albă, iar Monica a strălucit într-o rochiță roșie, cu buline albe.

Sursă foto: instagram