Cum arată Monica Tatoiu la 66 de ani. Aniversare în costum de baie, cu peripeții. Iată ce cadou incredibil a primit

Cum arată Monica Tatoiu la 66 de ani. Aniversare în costum de baie, cu peripeții. Iată ce cadou incredibil a primit
21 iunie a fost o zi cu totul și cu totul specială pentru Monica Tatoiu. A împlinit 66 de ani și a avut o petrecere pe cinste.

Monica Tatoiu e o femeie fericită și împlinită, care știe să-și trăiască viața frumos. Cum și-a aniversat cei 66 de ani.

Cum arată Monica Tatoiu la 66 de ani. Aniversare cu peripeții. Iată ce cadou incredibil a primit

Ziua de naștere a prins-o pe Monica Tatoiu în vacanță în frumoasa Franța, alături de Victor, soțul ei, cu care este împreună de 30 de ani. Afacerista a împlinit 66 de ani, iar soțul ei a avut grijă să o ducă într-un loc de vis, unde s-a simțit extraordinar. De altfel, în ultimii ani ea și-a păstrat obiceiul de a-și sărbători ziua de naștere în Franța, un loc pe care îl adoră. Monica Tatoiu a primit și un cadou cu totul extraordinar: un bilet la Chicago pentru luna septembrie, unde abia așteaptă să plece singură.

Am fost la un pas de infarct

„De ziua mea a fost ca de obicei. Am mâncat bine la prânz, într-un restaurant de țară de 5 stele, de la 12.30 la 15.00, după care 30 de minute am căutat mașina. Că unul este peisajul când este târg și altul când se golesc străzile. Am găsit-o cocoțată pe un drum spre o mănăstire. Seara, altă dandana.

Să mergem la un castel pe vârful muntelui. Trebuia să mergem pe jos de la un punct. Dar cocoșul familiei a zis că el e Niki Laudă. Și am fost la un pas de infarct. Dar al meu bărbat a parcat în ușa restaurantului și a rămas acolo cu aniversarea mea în băț. De ce e bine să te căsătorești cu constănțeni! Nimic nu este imposibil. Cadoul de ziua mea? Un bilet la Chicago în septembrie. Singură! Să mă documentez politic între două outleturi.”, a declarat Monica Tatoiu pentru Click.

Vreau ca în 2023 să alerg măcar 10 minute

Afacerista spune că este foarte fericită și își dorește doar să fie sănătoasă ca să poată călători în toată lumea, lucrul care îi place cel mai mult. „Soțul meu a plătit masa la restaurant de ziua mea…Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la el, între drumuri! Vreau ca în 2023 să pot să alerg măcar 10 minute…”, a declarat aceasta în emisiunea lui Cristi Brancu.

Sursă foto: click