Monica Gabor, o mamă vitregă ca-n povești pentru fiul lui Mr Pink? Cum se poartă fosta „scorpie de la Izvorani” cu micul Anthony. Exclusiv

Monica Gabor, o mamă vitregă ca-n povești pentru fiul lui Mr Pink? Cum se poartă fosta „scorpie de la Izvorani” cu micul Anthony. Exclusiv
Monica Gabor și-a luat în serios rolul de mamă și de când s-a mutat cu iubitul chinez, nu are doar o fată, ci și un băiat.

Monica Gabor și fiul lui Mr. Pink, Anthony, au o relație din ce în ce mai strânsă. Iată ce fac cei doi.

Monica Gabor, o mamă vitregă ca-n povești pentru fiul lui Mr Pink? Cum se poartă fosta „scorpie de la Izvorani” cu micul Anthony

Nu e prima dată când Monica apare alături de micul Anthony, iar lucrurile merg foarte bine în familia vedetei. Recent, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat o fotografie de familie, în care apare ținându-i pe mână pe cei doi copii săi: Irinuca și fiul lui Mr. Pink.

Cei trei se plimbă liniștiți și zâmbitori și pare că toată lumea e a lor, un semn clar că Anthony o vede pe iubita tatălui său ca pe o mamă. Monica a ales să poarte un costum roz, cu fustiță scurtă, care-i punea silueta în valoare, așa că sigur a întors toate privirile bărbaților după ea. La fel de sexy a fost și Irina, într-o rochiță scurtă, neagră, asortată cu bocanci în aceeași nuanță. La fotografie, Monica a pus și un comentariu de suflet: „Nu contează ce, nu contează când, nu contează unde, te voi iubi mereu”.

Monica își ține banii la adăpost

Cât privește finanțele, Monicăi îi merge totul din plin. Cu câțiva ani în urmă, Monica a reușit, sprijinită de Mr. Pink, să lanseze propria sa aplicație de live-streaming. Bruneta făcea live-uri din vila de cinci stele din Malibu a chinezului și vorbea cu românii, iar abonamentele au început să curgă. Așa, platforma igo.live a devenit din ce în ce mai cunoscută.

La un moment dat însă, Monica a oprit totul și platforma a intrat într-un con de umbră. Sursele spun că aplicația ar fi fost vândută unor prieteni de-ai lui Mr. Pink, contra sumei de 300.000 de dolari. „Din ce am înțeles, au vândut aplicația tot unor chinezi, cei care apoi au lansat Tik Tok-ul”, a dat-o de gol Irinel Columbeanu cu ceva timp în urmă.