Monica Gabor șochează din nou. Se distrează cu fiul lui Mr. Pink ca la bâlci

Monica Gabor șochează din nou. Se distrează cu fiul lui Mr. Pink ca la bâlci
Cu doar câteva ore în urmă, Monica Gabor i-a uimit din nou pe prietenii de pe Instagram cu un filmuleț în care apare alături de fiul lui Mr. Pink.

S-a despărțit de afaceristul chinez cu ceva timp în urmă, dar acum Monica Gabor este iar alături de Mr. Pink și fiul afaceristului chinez.

Rețete și Vedete a fost prima publicație care a anunțat, în 3 septembrie, că Moni s-a întors în vila lui Mr. Pink, după ce acesta a făcut primul pas spre împăcare. Iar Moni nu a așteptat rugăminți fierbinți din partea milionarului. A luat primul avion spre Florida și împăcarea s-a produs. L-a strâns pe fiul Anthony în brațe și a postat o poză cu ei doi pe Instagram.

A fost semnul revenirii sale în sânul familiei din Malibu.

Casa a găsit-o așa cum a lăsat-o, Monica prezentând și o nouă achiziție în materie de companioni necuvântători. Pe lângă pisica Monicăi și câinele lui Anthony, pe proprietatea lui Pink din SUA locuiește de acum și un iepuraș.

Monica Gabor șochează din nou. Se distrează cu fiul lui Mr. Pink ca la bâlci

Acum, fosta „Scorpie de la Izvorani” a postat un film pe contul său de Instagram în care apare alături de fiul lui Mr. Pink la un festival în Malibu, unde Irina a fost voluntar. Cei doi zâmbesc și arată extrem de fericiți.

Monica și-a amintit de copilărie și s-a dat în călușei

Fiul lui Mr. Pink s-a simțit foarte bine și i-au strălucit ochii când a fost fotografiat ținând în mână o gogoașă uriașă. În plus, acesta a fost filmat când se juca cu un dragon de culoare verde, iar Monica Gabor și-a amintit de copilărie, când mergea la bâlci în Moldova natală, și s-a dat în călușei.

 

În curând copiii, Irina și Anthony, încep școala, iar Monica avea și ea angajament ca instructor școlar.

Ba mai mult, cancan. ro scrie că Mr. Pink are de gând să-și deschidă un restaurant chinezesc într-o zonă luxoasă din Beverly Hills.  Acesta vrea să aducă în America un lanț de restaurante chinezești de lux numit Beijing Yan. A avut autorizațiile necesare, iar în 2019 trebuia să aibă loc inaugurarea localului, susține aceeași sursă.

Așa că, și dacă a existat o sincopă în relația cu Mr. Pink, fosta doamnă Columbeanu și cântărit bine avantajele și dezavantajele unei despărțiri.

„Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia”

Cu ceva timp în urmă, întrebat despre despărțirea dintre Monica și Mr. Pink, Irinel Columbeanu a fost extrem de diplomat. Acesta nu a vrut să comenteze nimic, motivând că nu-i place să se bage în „ciorba altuia”. „Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred că este posibil.

Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte.

Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit Spynews.

Sursă foto: instagram