Monica Tatoiu a recunoscut. Ce poreclă a avut în adolescență. „Dispăream de acasă de dimineață și vagabondam cu gașca…”

Monica Tatoiu a recunoscut. Ce poreclă a avut în adolescență. „Dispăream de acasă de dimineață și vagabondam cu gașca…”
Renumită femeie de afaceri, Monica Tatoiu a vorbit despre copilărie dar și despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinți.

Tatăl îi spunea mereu că trebuia să fie băiat. Monica Tatoiu a povestit despre lucrurile neștiute niciodată despre ea.

Monica Tatoiu a recunoscut. Ce poreclă a avut în adolescență. „Dispăream de acasă de dimineață și vagabondam cu gașca…”

Într-un interviu acordat publicației Fanatik, fosta profesoară de matematică și afacerista de succes Monica Tatoiu a avut o copilărie în care în care a făcut tot ce a vrut, încălcând mereu regulile. Bineînțeles că a avut și un motiv: vroia să fie băgată în seamă. Provine dintr-o familie săracă, așa că a fost obligată să aleagă o meserie din care să câștige bani.

“Mie mi-a plăcut oportunitatea de libertate în gândire pe care matematica o oferea. Era singura materie unde nu trebuia să înveți pe de rost tot felul de texte. Matematica este un joc al minții. Cu soluții nelimitate. La vremea aceea fizica, chimia sau matematica erau singurele domenii în care cenzura comunistă era inexistentă”, a povestit vedeta.

O femeie nu trebuie să depindă niciodată de un bărbat

Pe de altă parte, ea a învățat de la părinți că niciodată o femeie nu trebuie să depindă de un bărbat, pentru că altfel nu este liberă. „Cel mai bun prieten al meu este Dumnezeu. Nu mă părăsește niciodată”, s-a destăinuit vedeta. Cât privește copilăria, ea spune că a fost un copil dificil, care niciodată nu a suportat uniforma școlară și nu a fost niciodată feminină.

Cel mai bine se simțea la bunici, pentru că “dispăream de acasă de dimineață și vagabondam cu gașca pe care o conduceam. (…) Micul dejun la Bocșa care nu venea decât după ce ne exprimam corect în limba bunicii Memi, americancă! Alergatul pe malurile Begăi sălbatice în Iozefin.

Monica de atunci era tot timpul murdară, julită și repezită. Adolescenta Zuza eram poreclită, purtătoare ilegală de sex.”. Era pasionată de citit, așa că nu rata minim cinci cărți pe săptămână, „fiecare cu borcanul ei de dulceață de vișine amare”. Și dacă matematica a fost „pașaportul spre libertate”, chimia a reprezentat pentru Monica Tatoiu „teroarea vieții”.

Sursă foto: instagram