Monica Tatoiu: „Am fost iubita unui om mare din servicii. Din altă țară”. Ce secrete a ascuns până acum

Monica Tatoiu: „Am fost iubita unui om mare din servicii. Din altă țară”. Ce secrete a ascuns până acum
Monica Tatoiu a șocat publicul cu răspunsuri îndrăznețe în ediția de duminică seară a emisiunii „40 de întrebări”, realizată de Denise Rifai. Matematiciana, fost candidat la Primăria Generală a Capitalei, a vorbit deschis despre sex, viața desfrânată pe care a dus-o în tinerețe și cine au fost bărbații cu care s-a iubit.

„Am fost un fel de Mata Hari”, i-a mărturist, mândră, Monica Tatoiu prezentatoarei Denise Rifai. „Am fost iubita unui om mare din servicii. Acum 37 de ani. Dintr-o țară străină. Am fost un fel de Mata Hari. Nu pot să-i spun numele, am copil…”, a declarat matematiciana și afacerista Monica Tatoiu. „Sunt pasionată de servicii secrete. O să spun totul într-un jurnal care o să apară după moartea mea”, a completat ea.

A continuat făcând mărturisiri despre viața amoroasă pe care a dus-o încă de la o vârstă fragdă. A spus că și-a pierdut virginitatea din ambiție, pentru a-și supăra părinții. A avut o relație tensionată și distantă cu familia ei și regretă felul în care s-a despărțit de tatăl ei, un renumit medic. Omul era în ultimele zile de viață, în spital, iar ea s-a certat cu el. Spune că a plecat trântind ușa și că acum îi pare teribil de rău, dar nu mai poate face nimic.

„Nu i-am spus lui tata niciodată că îl iubesc și nici nu l-am îmbrățișat. Am fost influențată de mama, pentru că a fost o căsnicie aranjată. Mama nu l-a iubit. Nici nu știu unde e tata îngropat, dar îi mai fac câte o masă mare, din când în când, la un așezământ”, a mai mărturisit controversatul personaj public.

Milionară cu haine din second hand

Monica Tatoiu s-a declarat o femeie bogată pentru nivelul de trai din România și a povestit că are câteva mofturi excentrice. De exemplu, își cumpără mâncarea din Franța, o dată la câteva luni, și o aduce acasă cu avionul. În contrast, afacerista care a condus o mare multinațională producătoare de cosmetice a spus că își cumpără haine vintage din second hand și genți fake.

Remintim că Monica Tatoiu, acum în vârstă de 65 de ani, câștiga lunar de la multinaționala pe care o conducea un salariu de 15 mii de euro. Dar la vremea aceea avea deja câteva milioane de euro în conturi.

Speră ca fiul ei să nu fie părăsit de noua iubită

Cireașa de pe tort a interviului acordat la Kanal D a fost declarația vizavi de fiul ei, Victoraș. Acesta s-a despărțit de logodnica lui cu care avea o relație de 8 ani. „Nu se potriveau!” a spus ea, aprobând că a fost o decizie bună a copilului său. Totodată, Tatoiu a spus că fiul ei se află acum într-o relație foarte frumoasă cu o altă fată, pe care o iubește ea mult pentru că i se aseamănă la caracterul puternic și că speră să nu intervină monotonia între cei doi și să-l părăsească.

Monica Tatoiu a povestit cum a venit pe lume fiul ei și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat

Monica Tatoiu a mai vorbit și despre problemele pe care fiul ei le-a avut atunci când s-a născut. Acesta a suferit o gravă afecțiune pulmonară. Afacerista a spus că s-a rugat foarte mult la Dumnezeu ca acesta să se facă bine, iar Divinitatea i-a îndeplinit dorința.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri