Monumentul care descria planul de reducere a populației a fost aruncat în aer. Video

Monumentul care descria planul de reducere a populației a fost aruncat în aer. Video
În timp ce monoliții metalici care au apărut în pandemie în america și în alte părți din lume nu mai sunt, de mult, interesanți, un monument acuzat că ar fi unealta satanei și a ocultei mondiale a fost distrus, după mai bine de patru decenii de când exista.

Biroul de Investigații din Georgia a făcut publică o filmare ce surprinde explozia unui monument care susținea necesitatea uciderii a miliarde de oameni și păstrarea doar a unui număr de 500 de milioane pe planetă, prin metode de control a reproducerii, așa cum menționa și Bill Gates că e bine, adăugând și vaccinurile ca mijloc de reducere a populației. După cum se vede în clip, un vehicul argintiu a părăsit rapid zona după deflagrație, în final, monumentul fiind complet demolat.

Nu se cunoaște finanțatorul monumentului

Monumentul Georgia Guidestones de lângă Elberton, o zonă rurală, a fost construit, pe marginea în 1979 – 1980. S-a folosit granit local, la comanda unei persoane care a folosit pseudonimul R.C. Christian. Notorietatea monumentului a luat amploare odată cu dezvoltarea internetului, devenind o atracție turistică, cu mii de vizitatori în fiecare an.

Situl, despre care spune că servea și drept cadran solar și calendar astronomic, era format din panouri înalte de 5 metri cu un mesaj scris în 10 părți, în opt limbi diferite, pentru a trăi într-o „Eră a rațiunii”.

O parte solicită menținerea populației mondiale la 500 de milioane sau mai puțin. O alta  face apel la eugenie – „ghidarea cu înțelepciune a reproducerii – îmbunătățirea formei fizice și a diversității”.  Toate acestea fac parte din „Marea Resetare” promovată de Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial, și Bill Gates.

Conform Active News, situl a primit o atenție sporită în timpul alegerilor primare pentru postul de guvernator din Georgia din 24 mai, când candidatul republican de pe locul al treilea, Kandiss Taylor, a afirmat că monumentul e satanic și că demolarea lor face parte din platforma sa. „Dumnezeu este Dumnezeu și este Unul. El poate face TOT ce vrea să facă”, a scris Taylor miercuri pe rețelele de socializare. „Asta include doborârea pietrelor de orientare satanice”.

Mesajul scris în opt limbi pe pietrele „oculte”

Pe piatra de deasupra se află cuvintele: „Fie ca acestea să fie pietre călăuzitoare spre o Epocă a Rațiunii”, scrise în greacă veche, sanscrită, hieroglife egiptene și cuneiforme babiloniene.

În continuare, pietrele prezintă  10 „porunci”, scrise în engleză, swahili, ebraică, spaniolă, rusă, arabă, chineză și hindi, pentru o nouă „Epoca a Rațiunii”, care se potrivesc perfect ideologiei Marii Resetări a Noii Ordini Mondiale:

1. Mențineți umanitatea sub 500 de milioane de persoane, în echilibru permanent cu natura.

2. Ghidați reproducerea cu înțelepciune – îmbunătățind aptitudinile și diversitatea.

3. Uniți umanitatea cu o nouă limbă vie.

4. Controlați sentimentele – credința – tradițiile – și toate lucrurile printr-o judecată temperată.

5. Protejați oamenii și națiunile prin legi și tribunale juste.

6. Lăsați națiunile să-și rezolve problemele interne singure, rezolvând doar pe cele externe într-un tribunal mondial.

7. Evitați legile meschine și funcționarii inutili.

8. Găsiți echilibrul între drepturile individuale și datoriile cetățenești.

9. Prețuiți adevărul – frumusețea – iubirea, căutând armonia cu infinitul.

10. Nu fiți un cancer pentru Pământ – lăsați loc și naturii”.