Moștenitorul Statuii Libertății va fi pe jumătate român

Moștenitorul Statuii Libertății va fi pe jumătate român
Administratorul Statuii Libertății din New York e în culmea fericirii. Bradford Hill și românca Iasmina Milutinovici au devenit părinți pentru a doua oară.

Bradford Hill și Iasmina Multinovici sunt cei mai fericiți de pe pământ. Cei doi mai au un moștenitor. Vestea dată i-a impresionat foarte mult pe cei care le sunt alături.

Pe data de 26 iunie 2021, blonda Iasmina a dus pe lume cel de-la doilea băiețel al cuplului. Ea a postat prima footgrafie cu micuțul pe pagina sa de Instagram, unde a dezvăluit numele noului membru al familiei.

„Bine ai venit în viața mea, micuțul meu înger💙💙💙 David Milan Hill s-a născut pe 26 iunie!! Mulțumesc că m-ai împlinit și că mi-ai dat șansa de a experimenta o naștere naturală”, a scris

Moștenitorul Statuii Libertății va fi un român

Timișoreanca a vrut să păstreze secretul celei de a doua sarcini cât mai mult timp pentru că, asemenea tuturor femeilor însărcinate, e și ea superstițioasă. Așa că sub nici o formă nu a răsuflat ceva legat de sexul bebelușului. Pe de altă parte însă, sursele vorbesc despre faptul că cei doi ar aduce pe lume un băiețel. Deși, Iasmina spune că toți îi spuneau că va avea o fetiță, ea spera să-i facă lui Michael un frățior, ca să aibă partener de joacă și să se sprijine mai târziu.

A fost o sarcină mai grea decât prima

Milionarul Bradford Hill, cu 33 de ani mai mare ca Iasmina, a fost în culmea fericirii de când a aflat că va fi din nou tată. Frumoasa româncă a povestit cum s-au străduit să mai aibă un bebeluș.

“Suntem foarte fericiţi, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greşeală, când am zis că gata, o lăsăm baltă, m-am apucat de sport şi brusc au apărut două linii. El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol.

Ştiu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiţie, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit şi la nume, dar nu vă spun. A fost o sarcină grea la început, am avut greţuri, iar acum mă cam doare spatele. Este o sarcină mai grea decât prima, dar psihic sunt mai liniştită”, a spus Iasmina Hill, într-un mesaj pe Facebook în vremea când era însărcinată. Cei doi mai au un copil în vârstă de doi ani.

La petrecerea burlăcițelor au venit striperii de la Chippendales

Cei doi sunt căsătoriți de trei ani și au o relație de șapte ani. Iasmina Milutinovici și milionarul celebru din New York au avut o nuntă de vis în metropola americană. Cât privește petrecerea burlăcițelor, aceasta a fost ceva cu totul ieșit din comun, mai ales că a ținut o săptămână la unul dintre cele mai luxoase resorturi.

Iasmina și prietenele ei au ținut-o tot într-o distracție, iar un show deosebit a fost făcut chiar de celebrii striperi de la Chippendales.

Tânăra soție de milionar american a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din Timişoara, iar părinții săi sunt cunoscuți politicieni din Timișoara.

Sursă foto: protv.ro