Björn Ulvaeus de la ABBA divorțează și împarte o avere imensă. Fosta soție din trupă îi este alături

Björn Ulvaeus de la ABBA divorțează și împarte o avere imensă. Fosta soție din trupă îi este alături
Björn Ulvaeus de la ABBA se grăbește să scape de soția sa, Lena, după 41 de ani împreună. Superstarul, în vârstă de 76 de ani, și-a anunțat despărțirea la doar câteva luni după ce a început să lucreze din nou împreună cu fosta sa soție, Agnetha Faltskog, în vârstă de 71 de ani, la un nou proiect.

ABBA s-a reunit anul trecut și a lansat primul album după o pauză de patru decenii, Voyage. Acesta a ajuns în fruntea topurilor din Marea Britanie. Cei patru componenți s-au despărțit în 1982, dar și-au anunțat întoarcerea în septembrie anul trecut, după ce au decis să scrie și să înregistreze un nou album. Până atunci au refuzat orice ofertă de a mai apărea sau de a mai cânta împreună.

Björn Ulvaeus de la ABBA divorțează în prag de 77 de ani

Björn Ulvaeus de la ABBA  și soția sa, Lena, au făcut o declarație comună. „După mulți ani minunați și plini de evenimente, am decis să mergem pe drumuri separate. Rămânem prieteni apropiați și vom continua să sărbătorim împreună ziua de naștere a nepoților noștri și alte sărbători în familie”, au transmis cei doi.

Björn Ulvaeus s-a căsătorit cu jurnalista muzicală Lena în 1981, la doar șase luni după ce i s-a acordat divorțul de Agnetha, care era și colega lui de trupă. Cu peste patru decenii durată, mariajul  dintre Björn Ulvaeus  și Lena a părut, până acum, unul extrem de solid.

Bjorn are patru copii, o fiică și un fiu cu Agnetha – Linda, de 48 de ani, și Peter, de 44 de ani, dar și două fiice cu Lena,  Emma, ​​de 40 de ani, și Anna, de 35 de ani.

Momentan, nu au apărut declarații despre o posibilă relație a lui Björn Ulvaeus cu fosta sa soție, Agnetha (foto), cu care s-a reunit de câteva luni pentru a lucra la noul proiect ABBA. Tot ce se știe e că aceasta e în prezent necăsătorită după destrămarea celei de-a doua căsătorii a ei, cu chirurgul suedez Tomas Sonnenfeld ( 1990 – 1993).

Pe de altă parte, în 2020, Björn Ulvaeus se lăuda că este încă activ sexual și că trăiește viața la maxim. El a declarat pentru revista The Guardian’s Weekend: „Am 75 de ani și nu mă descurc mai mult de patru ori pe săptămână”.

Pe de altă parte, într-un interviu din septembrie 2019, Björn a recunoscut că revenirea trupei a „întărit legătura” dintre foștii soți, la fel ca și colegii de trupă Benny Anderson și Anni-Frid Lyngstad, care au fost și ei căsătoriți anterior.

Artistul va împărți imensa avere cu soția sa

Björn și soția sa Lena Kallersjö urmează să-și împartă în mod egal activele în valoare de 100 de milioane de lire sterline, formate din case luxoase, mașini de lux în valoare de 300.000 de lire sterline și opere de artă scumpe.

Cuplul a încheiat un contract postnupțial în 2013 în care aveau stipulate condițiile în cazul unui divorț. Acordul postnupțial mai prevede că contul comun al cuplului să fie împărțit în mod egal între ei în caz de divorț.

În acel document se mai spune că soții trebuie să „împartă toate bunurile mobile care aparțin acestor proprietăți”. Dar și „toate bunurile gospodărești, toate obiectele de artă, indiferent unde se află” și „toate mașinile și bărcile”.

Acordul post-nupțial al cuplului nu acoperă afacerile extinse și interesele de proprietate ale lui Björn și vor rămâne în posesia lui. Adică aproximativ 300 de milioane de lire sterline. Deține două hoteluri de cinci stele în Suedia; o clădire din Stockholm care găzduiește muzeul ABBA; un restaurant de top și un loc de divertisment din oraș.

ABBA se va reuni în mai, la Londra

În continuare, toți cei patru membri ai grupului ABBA, inclusiv fostul cuplu Anni – Frid Lyngstad, în vârstă de 76 de ani, și Benny Andersson, în vârstă de 75 de ani, sunt așteptați să se reunească pentru a lansa rezidența digitală ABBA Voyage, la Londra, în luna mai.

Grupul a refuzat în mod repetat ofertele de a cânta din nou împreună, dar se așteaptă să apară împreună în prima seară la Abba Arena, construită în acest scop. ABBA este una dintre cele mai bine vândute trupe din toate timpurile, cu peste 350 de milioane de discuri vândute în întreaga lume.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre