Avertismente de discriminare pentru Broscoiul Kermit și alte păpuși din Mupetts Show

Avertismente de discriminare pentru Broscoiul Kermit și alte păpuși din Mupetts Show
Spectacolul Mupetts Show trebuie să adauge avertismente pentru scenele care ar putea ofensa anumite persoane. La fel se întâmplă cu cele mai iubite desene animate de la Disney.

Mupetts Show are avertismente de conținut despre „descrieri negative ale culturilor”. Compania Disney spune că a decis să facă avertizări, decât să îl taie scenele. Broscoiul Kermit, bătrâneii cârcotași, Purcelușa Annie și celelalte păpuși au stârnit reproșuri din partea unora care s-au simțit discriminați.

Avertismente pentru Mupetts Show

Mupetts Show se poate urmări cu avertismente. Compania Disney a adăugat un avertisment la vechile episoade din The Muppet Show, avertizând despre „descrieri negative și / sau maltratare a oamenilor sau culturilor” de-a lungul seriei, scrie theguardian.com.

Platforma a început difuzarea spectacolului de varietăți de familie pe 19 februarie, dar a prefațat 18 dintre episoadele sale cu o consiliere de conținut.

„Aceste stereotipuri erau greșite atunci și sunt greșite acum.

În loc să eliminăm acest conținut, dorim să recunoaștem impactul său nociv. Să învățăm din acesta și să stârnim conversația pentru a crea împreună un viitor mai incluziv.”

Spectacolul Muppet a avut loc între 1976 și 1981 și au fost invitați multe dintre cele mai mari vedete ale vremii.

Potrivit Variety, episoadele care se redifuzează acum includ cele găzduite de Steve Martin, Johnny Cash, Peter Sellers, Debbie Harry, Spike Milligan, Kenny Rogers, Marty Feldman și Joan Baez.

Platforma Disney + nu a detaliat „descrierile negative” care au necesitat fiecare avertisment de conținut. Însă, într-un episod, din sezonul cinci din 1980, Johnny Cash joacă în picioare în fața unui steag confederat, care are o asociere de lungă durată cu supremația albă.

Într-un altul, din sezonul trei, Spike Milligan apare într-o multitudine de costume naționale caricaturate, inclusiv în calitate de chinez cu dinți exteriori exteriori și cu o împletitură lungă.

Într-un episod din 1978, Peter Sellers apare purtând un batic negru cu ornamente aurite, o vestă roșie și o centură mare din satin roșu, și cântând cu un accent greu.

Avertismente și la desenele animate Disney

Aceeași responsabilitate apare acum la începutul versiunilor Disney + cele mai îndrăgite desene animate.

”Doamna și vagabondul”, ”Cartea junglei”, Pisicile aristocrate, Dumbo”, ”Peter Pan” vor avea avertismente.


Interzis la desene animate! Disney pune restricții pentru copiii sub 7 ani ca să vadă filme de animație

Până unde s-a ajuns! Capodoperele animate ale lui Disney, interzise copiilor