Muzică și vâsle la Water Fest. Au început înscrierile

Muzică și vâsle la Water Fest. Au început înscrierile
Pasionații de sporturi de apă sunt invitați la un eveniment special. Pot vâsli și vor asculta muzică bun

Water Fest Ceahlău este un festival aflat la a patra ediție, în care găsești muzica folk, rock, blues și sporturi de apă pentru toate vârstele. Evenimentul Water Fest 2022 oferă un weekend prelungit în care familiile își pot petrece timpul distrându-se împreună pe malul Lacului Bicaz și în același timp la poalele muntelui Ceahlău.

„În cadrul festivalului se organizează competiția de vâslit canotci 10+1 susținută de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, la care te așteptăm să te înscrii”, transmit organizatorii evenimentului.

Ivan Patzaichin avea 71 de ani când s-a stins din viață, anul trecut, pe un pat de spital la Elias. Era internat acolo de circa 3 luni.

Baza Nautică Green Ties de la Ceahlău pune la dispoziție echipament nautic (caiace, plăci SUP, bărci de pescuit), numai bune pentru antrenamentul de dinaintea competiției.

Programul Water Fest Ceahlău 2022

Vineri 12 august: Emerich Imre, Nightlosers

Sâmbătă 13 august: Concurs de vâslit canotci de 10+1, organizat de Asociația Ivan Patzaichin – Rowmania, Concert tribut Vali Sterian, Green Ties, Kempes

Duminică 14 august: Radu Captari, Fără Zahăr, Scarlet Aura

Lista artiștilor care vor concerta este în curs de completare, organizatorii recomandă să urmăriți evenimentul pe rețelele sociale, pentru că vor urma surprize tari! Mai multe detalii găsiți și pe pagina https://waterfest.ro/.