N-o veți recunoaște pe Jodie Foster în aceste imagini! Arată cumplit

N-o veți recunoaște pe Jodie Foster în aceste imagini! Arată cumplit
Celebra actriță Jodie Foster a fost dintre primele actrițe care și-au făcut publică orientarea sexuală. De ani buni ea e într-o relație cu o femeie și s-a și căsătorit.

Actrița Jodie Foster este căsătorită cu soția sa, Alexandra Hedison, din aprilie 2014. Au avut atunci o ceremonie discretă, iar discreția a fost cuvântul de ordine care a marcat relația lor de-a lungul timpului.

După Anul Nou, Jodie Foster, 60 de ani,  a fost văzută marți în Los Angeles alături de soția sa, Alexandra Hedison, 53 de ani, la plimbare, în oraș. Cuplul de lungă durată a ieșit pentru a lua prânzul în West Hollywood.

Vedeta Flightplan a purtat pe cap o pălărie de tip beanie de culoare albastru marin cu margini gri, cu bucăți din părul ei scurt și blond ieșind pe dedesubt. Vedeta nu s-a machiat pe sub ochelarii de vedere cu rame subțiri. A îmbrăcat un palton negru cu două rânduri peste un hanorac gri cu glugă. Ea avea un rucsac utilitar roșu mare. Fosta actriță și regizoare a adăugat pantaloni cargo în nuanțe kaki, punctând ansamblul cu adidași, scrie Daily Mail.

La rândul ei, Alexandra, fotografă de profesie, a ieșit într-o jachetă pufoasă de culoare închisă pe care a purtat-o peste un pulover verde. Ea a adăugat o eșarfă portocalie, strânsă la gât. Tunsoarea ei pixie brunet încărunțită a fost aranjată într-o parte laterală.

Un singur sărut în public

O sursă a declarat mai de mult pentru People despre modul de viață al cuplului: „Sunt foarte discrete când se află în preajma unor persoane pe care nu le cunosc. Dar când sunt împreună, poate fi ca și cum ar fi în propria lor lume”.

Singurul moment în care cele două s-au afișat explicit a fost în 2021 când Jodie Foster a fost recompensată cu un Glob de Aur la ediția din acel an a premiilor acordate de Asociația jurnaliștilor străini de la Hollywood. Ea a primit vestea din confortul canapelei de acasă, în timp ce soția ei, Alexandra Hedison, a recompensat-o cu un sărut, în fața a milioane de telespectatori.

Jodie Foster și-a anunțat orientarea sexuală în 2007, când a dezvăluit că are o relație intimă cu producătoarea de film Cydney Ellen Bernard. La acea dată, cele două erau împreună de 14 ani și creșteau doi copii realizați prin fertilizare in vitro. Cei doi băieți sunt adulți acum –  Charles, 24 de ani, și Kit, 20 de ani. Alexandra a avut anterior o relație cu comedianta Ellen DeGeneres.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Recomandarile noastre