Năpasta a lovit și în Gabriela Firea și în toată familia ei. Fostul primar al Capitalei se roagă la Dumnezeu

Năpasta a lovit și în Gabriela Firea și în toată familia ei. Fostul primar al Capitalei se roagă la Dumnezeu
Senatorul PSD, Gabriela Firea a lipsit azi din Parlament, când s-a votat pentru Guvernul Cioloș. Are probleme mari. Aceasta s-a infectat cu coronavirus, deși este vaccinată cu toate cele trei doze.

Gabriela Firea a anunțat pe rețelele de socializare că va trebui să stea izolată în casă împreună cu primarul Florentin Pandele. Sunt infectați cu noul coronavirus.

Gabriela Firea și toată familia, infectați cu COVID. Cum se simte fostul primar al Capitalei

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a absentat de la votul pentru cabinetul Cioloș dintr-un motiv bine întemeiat. Aceasta și soțul său, primarul Pandele au coronavirus, deși sunt vaccinați cu toate cele trei doze. „Absentez motivat de la dezbaterea şi votul de azi, din Parlament asupra programului guvernamental şi listei miniştrilor premierului desemnat Dacian Cioloş.

Deşi chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână. Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze: soţul, mama, apropiaţii, dar acum suntem pozitivi”, a postat Firea pe Facebook.

Are o formă ușoară

Gabriela Firea e totuși mulțumită pentru că are o formă ușoară și speră ca în curând să se poate reîntoarce la muncă. Ea spune că s-a vaccinat tocmai pentru a primi o protecție mai mare împotriva acestei nemiloase boli. „Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei şi alegerii fiecărei persoane.

Şi sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiţi, să vă sfătuiţi cu cei în care aveţi încredere, să citiţi şi să luaţi cea mai corectă decizie în această perioadă grea. În faţa bolii, toţi suntem egali. Exact ca în faţa lui Dumnezeu. (…) Îi mulţumim şi acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situaţia noastră medicală este sub control.

Și în câteva zile ne vom întoarce la activităţile obişnuite. Întotdeauna am avut încredere în medicină. (…) Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare, dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja”, a mai spus fostul primar al Capitalei.

Sursă foto: libertatea, romaniatv