Două mari actrițe ale României, infectate cu coronavirus. Una e o antivaccinistă convinsă, cealaltă a primit ambele doze

Două mari actrițe ale României, infectate cu coronavirus. Una e o antivaccinistă convinsă, cealaltă a primit ambele doze
O mare vedetă a României a făcut vâlvă cu ceva timp în urmă că nu se va autoizola niciodată. O altă actriță celebră a ales să respecte legea. Ambele sunt acum bolnave.

Fie că se vaccinează, fie că nu, actorii noștri nu scapă de blestemul coronavirusului. Două vedete de top trec acum prin acest calvar.

Două mari actrițe ale României, infectate cu coronavirus. Una e o antivaccinistă convinsă, cealaltă a primit ambele doze

A militat împotriva vaccinului dar și a măsurilor de protecție, declarând chiar că noul virus nu e atât de periculos pe cât se spune. Mai mult, actrița a spus că purtarea măștii și certificatul verde doar îngrădesc libertatea și a afirmat că va lupta împotriva autorităților. Acum însă, Carmen Tănase trece prin momente grele, fiind infectată cu COVID.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal. Pentru că încă mai pot din punct de vedere legal, şi vorbesc strict în numele meu. După care, dacă nu se va mai putea şi se va da o lege organică în Parlament, aşa cum s-a dat în Franţa şi în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată. Asta am să fac”, a declarat actriţa, cu ceva timp în urmă la Antena 3.

Mesajul Oanei Pellea

Nici Oana Pellea nu a scăpat de coronavirus, fiind diagnosticată pozitiv cu puțin timp în urmă, deși era vaccinată cu ambele doze. Fiica inegalabilului Amza Pellea a intrat în contact cu o săptămână în urmă cu o persoană suspectă coronavirus și a ales să se autoizoleze, anulând toate spectacolele de teatru. La doar câteva zile, testele rapide au spus că nu sunt probleme, însă PCR-ul a arătat că actrița are coronavirus. Din fericire, Oana nu are o formă gravă, însă va rămâne în izolare.

„E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul”

”Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presă a scris: Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19.

Actrița a făcut anunțul neașteptat pe pagina ei de Facebook. „Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Astăzi am primit rezultatul PCR –POZITIV. (…) Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi!”, a fost mesajul actriței.

Sursă foto: vivafm

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri