Jamie Lee Curtis a sărbătorit 22 de ani fără alcool. Cum a afectat-o izolarea

Jamie Lee Curtis a sărbătorit 22 de ani fără alcool. Cum a afectat-o izolarea
La vârsta de 62 de ani, Jamie Lee Curtis a marcat o performanță. A sărbătorit 22 de ani fără alcool. A arătat pe Instagram și cum a afectat-o izolarea de când cu pandemia.

Jamie Lee Curtis este o actriță extrem de cunoscută, cu multe filme la activ, în special de groază. Critica de specialitate a denumit-o chiar „regina fricii”, pentru rolurile în filmele Halloween, The Fog, Prom Night sau Terror Train. În tinerețe celebra actriță a fost dependentă de alcool. Acum însă, ajunsă la vârsta de 62 de ani, Jamie Lee Curtis a sărbătorit 22 de ani fără alcool. 

Actrița a marcat momentul săptămâna trecută, când a pus pe Instagram o poză cu ea din tinerețe cu un pahar e tequila în mână. ”Cu mult timp în urmă … Într-o galaxie departe, departe … eram o tânără STEA la RĂZBOI cu ea însăși. Nu știam asta  atunci. Am urmărit totul. Am ținut ascuns totul. Eram bolnavă ca secretele mele. Cu harul lui Dumnezeu și sprijinul multor oameni… Am putut să rămân trează, în fiecare zi, timp de 22 de ani”, a mărturisit Curtis. 

Cum a afectat-o izolarea. A ajuns cu popcorn în ureche 

În condițiile în care nu a mai băut de 22 de ani, actrița nu are nicio scuză pentru ce a făcut zilele trecute. Jamie a împărtășit o poză pe Instagram în care apărea cu popcorn în ureche. Explicația? A afectat-o izolarea, dupa cum chiar ea a mărturisit amuzată. ”Cu siguranță că am depășit treaba asta cu izolarea. Am luat casca de la telefon și am pus-o în ureche. Apoi încercam să-mi dau seama de ce nu aud”, a scris actrița în dreptul pozei care o înfățișa cu popcorn în ureche, pus din greșeală evident.  Fotografia a strâns peste 60 de mii de aprecieri și comentarii. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Jamie Lee Curtis a crescut la Hollywood ca fiică a lui Tony Curtis și Janet Leigh. Și-a făcut debutul actoricesc în 1978 în filmul de groază ”Halloween” regizat de John Carpenter. De atunci a continuat să joace în filme de groază. A căpătat chiar titulatura de ”regina fricii”. 

Foto: Instagram

Înainte de a exista horoscop pe Instagram, exista Susan Miller. Cine este strămoșul astrelor