Natalia Mateuț a dat din casă. Vedeta Antena Stars și-a cunoscut noul iubit în pandemie

Natalia Mateuț a dat din casă. Vedeta Antena Stars și-a cunoscut noul iubit în pandemie
Frumoasa fiică a marelui fotbalist Dorin Mateuț, Natalia Mateuț, a tras lozul cel mare. Cine e noul iubit al acesteia.

S-a aflat, în sfârșit, cu cine își împarte viața Natalia Mateuț. Îndrăgita prezentatoare a Antenei Stars a spus cum l-a cunoscut.

Natalia Mateuț a dat din casă. Vedeta Antena Stars și-a cunoscut noul iubit în pandemie

A ținut mult timp secretă relația, pentru că noul său iubit este un nume în zona muzicii de clubbing. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Natalia Mateuț a pus punctul pe I și a recunoscut cine este bărbatul care i-a furat inima. E vorba de DJ Mahony, cu care Natalia spune că este împreună de aproape un an.

„Nu sunt geloasă”

”L-am cunoscut în septembrie anul trecut, în perioada de pandemie, tocmai de asta am și reușit să avem o relație. Anul trecut, el nu a plecat nicăieri, dar acum a început să plece prin toată lumea. A fost mult plecat la Miami, a stat acolo. Dar eu nu sunt geloasă. Am înțeles job-ul lui, au existat însă și mici șicane amoroase la început“, a povestit Natalia, la Antena Stars.

„Ai mei îl plac”

Și pentru că relația este una serioasă, Natalia a postat și primele fotografii cu noul său iubit, atât din vacanța petrecută în Zanzibar cât și de la un botez din Corbeanca. Fanii au fost extrem de fericiți să vadă cât de bine se înțeleg cei doi. Mai mult decât atât, Natalia a mărturisit că l-a dus pe Răzvan, alias DJ Mahony să-i cunoască și părinții.

Și totul a ieșit conform planului. „Răzvan i-a plăcut pe ai mei. Se simpatizează, ai mei îl plac. Până la urmă eu trebuie să fiu fericită. Ne-am cunoscut familiile, totul este perfect”, a spus Natalia, fericită.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre