Nea Mărin dezvăluie secretul siluetei sale de invidiat. Iată ce face în fiecare dimineață cel mai iubit dansator din România

Nea Mărin dezvăluie secretul siluetei sale de invidiat. Iată ce face în fiecare dimineață cel mai iubit dansator din România
Se spune că nu există român care să nu-l iubească din toată inima pe nea Mărin care, la 64 de ani le dă clasă tinerilor.

A învățat să joace călușul de la șase ani și spune că își dorește să facă acest lucru până la final. Cum se menține faimosul nea Mărin.

Nea Mărin dezvăluie secretul siluetei sale de invidiat. Iată ce face în fiecare dimineață cel mai iubit dansator din România

Tăticul lui Liviu Vârciu, simpaticul nea Mărin reușește să se mențină în topul bărbaților care-și păstrează foarte bine imaginea. Și asta pentru că talentatul dansator are mare grijă de sănătatea lui.

Într-un interviu pentru Viva, el a mărturisit că e într-o formă excelentă pentru că de 20 de ani nu mănâncă deloc carne de porc și nici mezeluri, dar consumă din belșug legume și fructe. Pe de altă parte, nea Mărin nu spune niciodată nu când vine vorba de carne de rață, gâscă, curcă sau bibilică. În plus, mesele lui sunt totdeauna la ore fixe și nu renunță niciodată la micul dejun, iar de trei ani a redus porțiile de mâncare.

„Prânzul este la 13:30, iar cina la 18:30-19:00”

„Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina, de prânz se ocupă soția, iar mesele sunt întotdeauna la ore fixe. În fiecare dimineață la 7:00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13:30, iar cina la 18:30-19:00.

„Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară”

Nu mănânc mezeluri, iar timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine. De trei ani și jumătate încoace am început să mănânc foarte puțin. Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni”, a spus Nea Mărin.