Nepoata prințesei Diana se căsătorește. În ce loc de vis a fost făcută cererea

Nepoata prințesei Diana se căsătorește. În ce loc de vis a fost făcută cererea
Lady Amelia Spencer, nepoata prințesei Diana, este logodită cu Greg Mallett de 11 ani. Noutățile au fost împărtășite pe Instagram, printr-o postare emoționantă.

Nepoata prințesei Diana a primit inelul

În postarea distribuită în social media Lady Spencer și iubitul ei erau îmbrățișați și plini de afecțiune. Ceea ce a ieșit în evidență însă, a fost inelul cu piatra prețioasă de pe mâna tinerei.

„Deci asta a fost cea mai bună zi din viața mea 22 iulie 2020, am întrebat-o pe iubirea vieții mele dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de mine și a spus DA”, spune Greg Mallett în descrierea fotografiei.

Greg este cunoscut ca nepotul lui Nick Mallett, antrenor de rugby. Acesta a pus marea întrebare la Clouds Wine and Guest Estate, un loc cu cele mai frumoase peisaje montane ale Sud Africii.

Declarații de dragoste pe internet

„De abia aștept să petrec eternitatea cu tine @gregmallett, nu te puteam iubi mai mult”, comentează Lady Amelia Spencer la fotografia postată de viitorul ei soț.

Earl Charles Spencer, tatăl Ameliei și fratele Dianei, și-a exprimat bucuria pe Twitter. „Sunt așa de fericit pentru fata mea, Amelia, logodită cu iubitul ei, Greg. Este minunat să îi văd pe amândoi entuziasmați să petreacă resul vieții împreună. Le transmit amândurora iubire și toate dorințele frumoase pe care le au să se împlinească. Iubesc că Greg mi-a cerut binecuvântarea înainte să facă cererea. Foarte dulce.”.