Nepoata reginei a născut pe podeaua din baie. Ce nume ilustru poartă bebelușul

Nepoata reginei a născut pe podeaua din baie. Ce nume ilustru poartă bebelușul
Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta a II-a, a născut în condiții ciudate, chiar pe podeaua din baie. Soțul ei a spus cum se simt, ea și bebelușul.

Zara Tindall (39 de ani), fiica Prințesei Anne (70 de ani) și nepoata Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), a devenit mamă pentru a treia oară alături de soțului ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall (42 de ani). Nepoata reginei a născut chiar pe podeaua din baie. 

Mike Tindall și Zara aveau deja două fete, Mia Grace (6 ani) și  Lena Elizabeth ( 2 ani). Mike a dezăluit totul în podcastul lui „The Good, The Bad & The Rugby”.

„Ziua de duminică a devenit și mai frumoasă pentru că un mic băiețel a ajuns în casa noastră. A ajuns foarte repede, n-am reușit să ajungem la spital. S-a întâmplat pe podeaua din baie”, a declarat Mike. 

Nepoata reginei a născut pe podeaua din baie. Cum a fost posibil 

Nepoata reginei a născut

Nașterea i-a luat prin surprindere, astfel că nu au mai avut timp să ajungă la spital. Norocul Zarei a fost că prietena ei, Dolly, a ajutat-o să dea naștere unui băiețel frumos. „Din fericire, prietena lui Zara, Dolly, a fost mai importantă decât mine. A fost prezentă la nașterile tuturor celor trei copii. Era acolo și a realizat că nu am fi ajuns la timp la spital. 

„Moașa care ar fi trebuit să ne fie alături la spital nu stătea departe, așa că a condus până la noi acasă. A doua moașă a ajuns fix când ieșea capul bebelușului. Cel mai grozav lucru al nașterii acasă este că imediat după ce a fost înfășat am putut face skin to skin cu el”, a continuat Mike. 

Bebelușul a fost botezat Philip, în onoarea ducelui de Edinburgh 

Despre numele bebelușului, fericitul tătic spune că s-au gândit mult până să-l aleagă. „Mereu ne-am chinuit cu numele. Niciodată nu le-am ales înainte de naștere”, a declarat acesta. Totuși, fericiții părinți au hotărât să-l boteze pe cel de-al zecelea strănepot al reginei în onoarea prințului Philip, duce de Edinburgh. Astfel, pe micuț îl cheamă oficial Lucas Philip Tindall. După nașterea celei de-a doua fiice, Zara a suferit două pierderi de sarcină. 

Camilla lui Charles, preocupată de femeile bătute de parteneri și de companiile de trenuri