Regina Elisabeta II are 10 strănepoți. Iată care sunt aceștia

Regina Elisabeta II are 10 strănepoți. Iată care sunt aceștia
Regina Elisabeta se poate mândri cu familia ei numeroasă. Ajunsă la vârsta de 94 de ani, suverana este o străbunică fericită. Regina Elisabeta II are 10 strănepoți.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că așteaptă al doilea copil care se va naște anul acesta. În contextul de față, bebelușul va avea o mulțime de verișori, iar regina Elisabeta II încă un strănepot care se va adăuga la cei existenți. Regina Elisabeta II are 10 strănepoți deja, cu tot cu cel de-al doilea copil al lui Harry și Meghan. 

Regina Elisabeta II are 10 strănepoți. Prima e Savannah Philips

Regina Elisabeta II are 10 strănepoți

Prima dintre strănepoatele reginei este Savannah Phillips, care acum are 10 ani și este fiica lui Peter Phillips și Autumn Kelly. Peter este fiul lui Mark Phillips și al prințesei Anne. 

Isla Philips 

Regina Elisabeta II are 10 strănepoți

A doua este Isla Philips, în vârstă de opt ani, sora lui Savannah. Numele ei complet este Savannah Anne Kathleen Phillips. În ciuda faptului că a fost inclusă în ordinea succesiunii, Savannah nu deține un titlu regal.

Acest lucru se datorează faptului că prințesa Anne și soțul ei, căpitanul Mark Phillips, au respins oferta Reginei de a primi un titlu regal pentru fiul lor Peter, când acesta s-a născut în 1977. 

Prințul George 

Prințul George este primul copil al Ducilor de Cambridge și are acum șapte ani. Este al treilea în linia succesiunii pentru tron. 

Mia Tindall 

Apoi a venit Mia Tindall, care este fiica de șapte ani a Zarei Phillips, fiica prințesei Anne, și a lui Mike Tindall. 

Prințesa Charlotte 

Charlotte are cinci ani și este fiica Ducilor de Cambridge. Poartă și numele Prințesei Diana, dar și al străbunicii sale, regina Elisabeta II. 

Prințul Louis 

Prințul Louis s-a născut în 2018 și are acum doi ani. Este fiul Ducilor de Cambridge.

Lena Tindall

Strănepoata numărul șapte este Lena Tindall, care are și ea doi ani. La fel ca mama ei, nu va avea un titlu regal. Anunțul Zarei că e însărcinată cu Lena a venit la doar un an după ce a pierdut tragic un copil în decembrie 2016 din cauza unui avort spontan. 

Archie Mountbatten-Windsor

Sursa foto: Facebook

Prințul Harry și Meghan Markle au avut primul lor copil, pe Archie, în mai 2019 și așteaptă acum al doilea copil. Copilul Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut pe 6 mai 2019 – adică are 18 luni. A fost botezat exact două luni mai târziu. Eliberarea certificatului oficial de naștere a dezvăluit că Archie s-a născut la Spitalul Portland din Londra la 5.26 dimineața. 

Bebelușul Brooksbank

Strănepoții Reginei Elisabeta II

Numărul nouă este copului Prințesei Eugenie și al lui Jack Brooksbank. Numele lui nu a fost dezvăluit încă. Prințesa Eugenie a născut primul copil pe 9 februarie 2021. 

Bebelușul lui Meghan și al Prințului Harry va fi strănepotul cu numărul 10 al Reginei Elisabeta II.

Foto: Facebook