Vă dăm un pont! Vă puteți îmbrăca și voi de la designerul irlandez preferat de Kate Middleton și Meghan Markle

Vă dăm un pont! Vă puteți îmbrăca și voi de la designerul irlandez preferat de Kate Middleton și Meghan Markle
Simone Rocha, designerul preferat de Kate Middleton și Meghan Markle, dezvăluie noua colecția pe care a făcut-o pentru H&M. Aceasta cuprinde inclusiv pantaloni de tartan și bluze transparente vaporoase.

În curând vă puteți îmbrăca și voi de la designerul irlandez preferat de Kate Middleton și Meghan Markle. Brandul, lansat în 2010 de către designerul irlandez, care locuiește la Londra, este renumit.

Rochiile delicate din tul, croiala în tartan și bijuteriile strălucitoare cu ornamente de perle într-o paletă de culori poetice de crem, roz, roșu și negru crează universul Simone Rocha. Și de foarte mulți fani celebri printre care Daisy Edgar-Jones și surorile Adwoa Aboah și Kesewa Aboah, scrie Daily Mail. Acum Simone Rocha are o colaboprare cu renumitul brand mainstream H&M.

Vă puteți îmbrăca și voi de la designerul irlandez preferat de Kate Middleton și Meghan Markle

Piesele individuale din colecția Simone Rocha X H&M includ pantaloni de tartan strălucitori, bluze alb-negru și trench-uri supradimensionate. Tote acestea vor fi puse în vânzare pe 11 martie. Pentru femei, există rochii din tul roz, tartan și negru clasic. Dar și rochii cu print floral special, cu mâneci pline de puf și rochii de zi din bumbac organic cu detalii de broderie „anglaise”.

Accesoriile vestimentare se pot combina. Astfel, rochiile din tul pot fi suprapuse peste alte articole;  de la rochii subțiri, până la pantaloni cu carouri și rochii scurte de tip cloque. Există tricotaje confortabile și cardigane din lână cu decorațiuni perlate în jurul gâtului.

Colecția include îmbrăcăminte feminină dar și îmbrăcăminte pentru bărbați și copii, marcând pentru prima dată când colecția de designer Simone Rocha X H&M  oferă variante pentru întreaga familie.

Prima colecție de designer pentru toată familia

Vorbind despre colecția Simone Rocha X H&M, designerul a spus, conform Daily Mail: „Pentru a fi sinceră,  a fost cu adevărat emoționantă parcurgerea tuturor pieselor. A fost o șansă minunată de a reflecta la colecțiile de care eram deosebit de mândră. Și de a revedea colecțiile care au reprezentat o piatră de hotar  în ceea ce sunt. Au apărut și mici „pietre prețioase” formate din idei pe care poate nu le-am șlefuit atât de mult pe cât aș fi vrut la prima apariție.

Arhiva este foarte importantă pentru modul în care lucrez ca designer. Nu suntem un brand care renunță la idei în fiecare sezon. De multe ori mă uit înapoi la propunerile din trecut sau continui să dezvolt o siluetă sau o formă.

Abordarea mea în fiecare etapă a procesului de proiectare a fost să amintesc că pentru unii aceasta ar fi o introducere despre Simone Rocha, o șansă de a se bucura de brand pentru prima dată, în timp ce pentru alții aceasta va fi o șansă de a aminti istoria unui brand pe care l-au urmat o vreme.

Poate că vor putea cumpăra o versiune a unei piese pe care au ratat-o ​​prima dată. Sau o piesă pe care au dorit-o întotdeauna, dar nu au avut-o. Prin H&M, aceștia vor putea accesa o piesă nouă, atemporală, specială, pentru a o amesteca cu articolele lor existente din colecțiile anterioare.  Sper cu adevărat că va exista ceva pentru toată lumea – pentru fiecare femeie, fiecare bărbat, pentru întreaga familie”

Ducesele iubesc colecțiile Simone Rocha

Colaborarea a fost anunțată luna trecută, cu imagini ale lui Daisy Edgar-Jones și ale stilistului, colaboratorului și prietenului apropiat al Simonei, Robbie Spencer, precum și a modelului și prietenului Tess McMillan.

Ducesa de Sussex a purtat o pereche de cercei Simone Rocha pentru una dintre aparițiile sale în timpul turneului său de adio din martie 2020. Ea a purtat alte bijuterii ornamentate cu mărgele, când a participat anul trecut la Festivalul de muzică Mountbatten. Ducesa de Cambridge a purtat o pereche de cercei de cristal Simone Rocha pentru a participa la o petrecere dată în 2017.

Probleme. Vânzările brandului scad în continuare

În această perioadă dificilă, marele retailer de îmbracăminte H&M și-a văzut vânzările în scădere cu 10% în acest trimestru, pe măsură ce al doilea val al COVID-19 și restricțiile date de lockdown continuă să afecteze sectorul comerțului cu amănuntul. În iulie, H&M a anunțat planurile de a închide definitiv 170 de magazine din toată Europa.

Cu sediul în Suedia, H&M este al doilea cel mai mare comerciant cu amănuntul de îmbrăcăminte din lume. Compania a declarat că vânzările sale s-au redresat până la sfârșitul lunii octombrie a acestui trimestru, dar au început să scadă pe fondul restricțiilor impuse spre sfârșitul anului.

Sursa foto: Daily Mail

Povestea celui mai frumos cântec de dragoste: „Je t’aime … moi non plus”, scris pentru Brigitte Bardot