Actorul Florin Zamfirescu povestește despre soție și pastilele din viața sa

Actorul Florin Zamfirescu povestește despre soție și pastilele din viața sa
Florin Zamfirescu a renunțat în primăvara anului trecut la teatru și la studenți. Motivul este unul trist: marele actor este bolnav. Are noroc că soția este medic.

Actorul Florin Zamfirescu pare în formă, dar nu este așa. A recunoscut că este bolnav: ”am de toate”. Este nevoit să ia medicamente până la sfârșitul vieții. Vrea să ajungă la 100 de ani.

Actorul Florin Zamfirescu s-a retras din teatru și film

Actorul Florin Zamfirescu pare în formă, chiar dacă are 71 de ani. Este prezent la televiziuni și pe rețelele de socializare. Însă, nu este așa.

De curând, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat să mai joace și să mai fie profesor.

Actorul Florin Zamfirescu are 71 de ani

„Ca să nu spun cu tristețea cea mai mare câți mari actori pe care i-am cunoscut s-au retras înainte de 70 de ani. Acum am încheiat și cu studenții. Și am încheiat la modul cel mai trist posibil”, a mai adăugat marele actor.

„Am de toate: tensiune oscilantă care mi-a făcut fisura de aortă și care m-a pus în pericol grav. Puteam să mor. Era așa, pe muchie!

Deci, tensiunea oscilantă pe care trebuie să o țin în frâu pentru că nu se mai poate vindeca.

Am diabet gradul II. Am avut cândva, când eram rector, un atac de panică foarte grav. M-a adus în situația de a lua zilnic, pe viață, o anume pastilă ca să mă simt normal, să fiu normal.

Ah, mai sunt unele care nici nu le știam numele, nici acum nu știu să spun. Deci, am destule, care se țin în frâu.

Am întrebat-o pe nevastă-mea: «Bă, da’ dacă nu mai iau eu pastilele astea? Că m-am săturat să tot iau zilnic». Zice: «Cam într-o săptămână mori».

Deci, eu am soluție dacă vreau să dau colțul: nu mai iau pastilele.

Dar, stările pe care le capăt neluând aceste pastile, prin care am trecut, sunt atât de groaznice, că nu le doresc nici dușmanilor dușmanilor mei”, a povestit Florn Zamfirescu, la Antena Stars.

Actorul Florin Zamfirescu este tratat acasă, de soție

Florin Zamfirescu se confruntă cu probleme grave de sănătate, însă reuşeşte să le ţină sub control, cu ajutorul soţiei sale, Daciana, care este medic de familie. Actorul urmează să împlinească 72 de ani în luna aprilie şi spune că vrea să ajungă până la 100 de ani.

Florin Zamfirescu este căsătorit cu Daciana, medic de familie

”Eu spun că sunt foarte norocos. Regretul meu e că nu am întâlnit-o pe Daciana cu 20 de ani înainte. Eu știu demult că nu e nimic întâmplător! Domne, nu e nimic întâmplător”, a mai povestit Florin Zamfirescu la Antena Stars.

„Daciana este medic de familie. Ea are grijă de mine. Iau vreo 18 pastile pe zi, sunt cam multe, dar dacă nu le iau o săptămână, mor! Aşa mi-a spus doctorul. Le iau, sunt bine acum, verde. Să trăiesc 100 de ani!‘, a declarat marele actor, l Antena Stars.

Florin Zamfirescu, probleme grave de sănătate

„Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii’

Eu nu mergeam la medic, nu aveam grijă de sănătatea mea. Acum se ocupă Daciana de tot. Ea are grijă să iau pastilele, pentru că depind de ele. Eu sunt mai uituc și chiar am întrebat-o pe Daciana ce se poate întâmpla dacă uit să le iau. Și mi-a spus pe șleau: „Poți să mori!”. Eu o prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea‘, spunea actorul în urmă cu ceva timp.


Scandalul momentului. De ce e un veteran al scenei invidios pe George Burcea?

Romică Țociu a deschis șampania luni dimineață. Ce motiv incredibil are