Nepoțica lui Adrian Minune are o mare dorință. Se va împlini chiar de ziua micuței

Nepoțica lui Adrian Minune are o mare dorință. Se va împlini chiar de ziua micuței
De când a devenit mamă, Carmen Minune ar face orice pentru ca fetiței sale să nu-i lipsească nimic. Iar Adrian Minune o susține.

Micuța Sofia, fiica lui Carmen Minune, este extrem de alintată, orice dorință a ei fiind lege pentru familie.

Nepoțica lui Adrian Minune are o mare dorință. Se va împlini chiar de ziua micuței

Peste puțin timp, fiica lui Carmen Minune, va împlini trei ani și își dorește enorm să-l cunoască pe Mickey Mouse, așa că fiica lui Adrian Minune a decis să meargă împreună să viziteze Disneyland.

„Nu ne-am decis încă cu ce prințesă sau personaj din Disney ne vom petrece ziua ei”

„Fetița mea urmează să împlinească trei anișori și vom merge la Disney. Foarte multă lume mi-a spus că e prea devreme. Știu, dar își dorește foarte tare să-l cunoască pe Mickey Mouse în persoană și o iubește foarte mult și pe Elsa.

Nu ne-am decis încă cu ce prințesă sau personaj din Disney ne vom petrece ziua ei, însă cred că s-ar bucura foarte tare”, a mărturisit frumoasa mămică.

Adrian Minune renunță la cântat

Cu ceva timp în urmă, Adrian Minune, unul dintre cei mai apreciați artiști ai României, a anunțat că în curând va renunța la cântat, pentru că vrea să stea cât mai mult timp cu familia. „În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole de an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar. O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles.

Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea. (…) Într-un timp, mai obosim și noi. (…) Vreau să mă bucur și eu de copiii mei, de Carmen, de Adriana, de nevastă-mea, de gagicile mele”, a mărturisit Adrian Minune.

Sursă foto: kanal D