Nepotul lui nea Mărin face dezvăluiri în premieră. De ce s-a despărțit de Theo Rose

Nepotul lui nea Mărin face dezvăluiri în premieră. De ce s-a despărțit de Theo Rose
Alex Leonte a lăsat să treacă ceva timp de când s-a aflat că s-a despărțit de Theo Rose, dar acum a hotărât să spună lucrurilor pe nume.

Alex Leonte a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre motivul despărțirii de cântăreața Theo Rose.

Nepotul lui nea Mărin face dezvăluiri în premieră. De ce s-a despărțit de Theo Rose

Pentru că s-a săturat de atâtea speculații legate de despărțirea dintre el și Theo Rose, Alex Leonte a vrut să lămurească problema și toată lumea să știe adevărul. Nepotul lui nea Mărin a mărturisit că cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite de ceva vreme, însă nu s-a pus niciodată problema ca cineva să înșele pe altcineva. De asemenea, tânărul a menționat că nu va mai deschide acest subiect, pentru că vrea ca viața lui personală să fie departe de ochii curioșilor.

„Ca doi adulți, cu o înțelegere matură a lucrurilor”

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Doresc însă să lămuresc câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea.  În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți, cu o înțelegere matură a lucrurilor.

„În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri”

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri. Și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea. Și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc, seară bună!”, a spus fostul partener de viață a lui Theo Rose.

Lia Bugnar se distrează pe tema despărțirii de Anghel Damian

La rândul său, Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian a dovedit că este o femeie pe cinste. Ea lucrează alături de actor și Theo Rose la filmul Clanul și are o relație bună cu cântăreața. Recent, Lia a scris câteva cuvinte pe pagina de Facebook, în stilu-i caracteristic.

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august la ora 20. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din Romania. Nu rata! Află ce crede vedeta despre toate acestea! „Ce avem noi aici?” de Lia Bugnar, cu Carmen Tănase, Maria Obretin, Marius Manole.

P.S. Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului. Link în comentarii. Fotografie de Marius.”, au fost cuvintele Liei.

Sursă foto: instagram