Netflix dă o veste foarte proastă și complet neașteptată. Începând de acum…

Netflix dă o veste foarte proastă și complet neașteptată. Începând de acum…
„The Witcher” / Vrăjitorul e unul din cele mai accesate seriale din genul fantasy de pe Netflix. Iar în acest weekend fanii au avut parte de mai multe vești din partea celebrului canal de streaming.

Platforma de streaming Netflix a anunțat, în acest weekend că serialul „The Witcher” va continua cu un al patrulea sezon. Fanii vrăjitorului Geralt din Rivia s-au burata la aflarea veștii. A urmat însă o a doua informație, care i-a supărat. Producătorii serialului au decis  să îl înlocuiască pe actorul principal, Henry Cavill, cu un altul.

„Henry Cavill îi va preda sabia lui Liam Hemsworth în rolul noului Geralt din Rivia după sezonul 3”, se arată într-un anunț publicat pe Twitter.  Netflix a mai confirmat că cel de-al treilea sezon al serialului fantasy va fi lansat în vara anului 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Protagonistul primelor două serii din „The Witcher”, Henry Cavill, a avut o reacție neașteptată când a confirmat vestea că va fi înlocuit din serial. Într-o postare publicată pe pagina sa de Instagram el a scris: „Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât cu monştri cât şi cu aventuri şi, din păcate, îmi voi lăsa jos medalionul şi sabia pentru Sezonul 4. Fantasticul Liam Hemsworth va prelua mantia Lupului Alb în locul meu”.

Pe de altă parte, noul protagonist, Liam Hemsworth a afirmat că este „entuziasmat de oportunitatea de a-l interpreta pe Geralt din Rivia”.

Ce urmează în seria „The Witcher

Amintim că serialul Netflix „The Witcher” urmărește aventurile vrăjitorului Geralt din Rivia, un vânător de monștri. Povestea sa, creată de creat de Lauren Schmidt Hissrich, se bazează pe romanele autorului polonez Andrzej Sapkowski.

Plasat într-un teritoriu fictiv, de inspirație medievală, cunoscut sub numele de Continent, „The Witcher” explorează legenda lui Geralt de Rivia, a lui Yennefer de Vengerberg și a prințesei Ciri.

Primul sezon, format din opt episoade, a fost lansat pe Netflix la 20 decembrie 2019. S-a bazat pe The Last Wish și Sword of Destiny. Acestea sunt colecții de povestiri scurte care preced saga principală „The Witcher”. Al doilea sezon, format tot din opt episoade e bazat pe romanul Blood of Elves. A fost lansat pe 17 decembrie 2021. În septembrie 2021, Netflix a reînnoit serialul pentru un al treilea sezon. Care va fi lansat la mijlocul anului 2023. Sezonul va fi urmat de un al patrulea sezon, în care Liam Hemsworth va prelua rolul lui Geralt de la Cavill.

De asemenea, un film de animație cu povestea originii, „The Witcher: Coșmarul lupului”, a fost lansat pe 23 august 2021. În plus, o miniserie prequel, The Witcher: Blood Origin, va fi lansată pe 25 decembrie 2022.

Sursa foto: Instagram