Nici nu s-a încheiat nunta mult-anunțată și Victoria Beckham vorbește ca o soacră. Ce previziune face

Nici nu s-a încheiat nunta mult-anunțată și Victoria Beckham vorbește ca o soacră. Ce previziune face
Victoria Beckham și-a exprimat îngrijorarea cu privire la povestea de dragoste a fiului ei Brooklyn cu Nicola Peltz.

Nici nu s-a încheiat nunta mult-anunțată și Victoria Beckham vorbește ca o soacră. Creatoarea de modă în vârstă de 46 de ani își dorește ca tânărul cuplu să-și diminueze postările de pe rețelele de socializare. Cei doi au devenit cunoscuți pentru declarațiile lor de dragoste distribuite pe Instagram.

Victoria Beckham vorbește ca o soacră

Brooklyn (în vârstă de 22 de ani) și Nicola (în vârstă de 26 de ani) s-au logodit după doar nouă luni de întâlniri, iar mama tânărului este îngrijorată că lucrurile s-au mișcat prea repede.

„Dacă continuă așa, Victoria este îngrijorată că Brooklyn și Nicola ar putea epuiza dragostea până se vor căsători.

Desigur, ea crede că toate mesajele lor sunt drăguțe. Dar sunt foarte intense și este îngrijorată că împărtășesc mult prea mult din relația lor cu publicul. De asemenea, spune că întrec măsura cu marile gesturile romantice”, a mărturisit o sursă apropiată familiei.

Ce simbol și-au tatual Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

Tatuajele pe care cei doi și le-au făcut au fost inspirate de o imagine imortalizată de Brooklyn, cu ceva timp în urmă. Tânărul artist a făcut fotografia pe platourile filmului de debut ca regizor al Nicolei, numit „Lola James”.

Nicola a distribuit un videoclip pe Instagram Stories, în care Brooklyn apare tatuat. Fiul lui Beckham și-a imprimat un desen cu fluture, pe brațul său deja acoperit cu alte opere. Frumoasa actriță a scris mândră pe Instagram: „@brooklynbeckham a făcut cea mai frumoasă poză a unui fluture pe platou și acum aceasta”.

Nicola Peltz a postat ulterior un selfie al propriului tatuaj cu fluturele asortat cu cel al logodnicului său. Tânăra și-a bătut simbolul în cerneală pe gât.

Brooklyn și-a arătat susținerea față de logodnica sa. Fiul lui Beckham postat pe propria sa pagină de Instagram laudele pentru Nicola. Alături de două fotografii cu Nicola din platou el a scris: „Sunt atât de mândru de tine și aștept cu nerăbdare să văd acest proiect. Ești cea mai talentată persoană și sunt atât de fericit că visul tău se împlinește.

Dan Negru vrea să ne bucurăm că mai avem legende printre noi