Nicio mamă nu ar vrea să fie în pielea Antoniei. Vedeta îndură greutăți de nedescris

Nicio mamă nu ar vrea să fie în pielea Antoniei. Vedeta îndură greutăți de nedescris
E frumoasă și are un corp de invidiat, fără mult „tuning”. Nu are o problemă cu vergeturile de pe corp, dar dincolo de atitudinea pozitivă, vedeta duce cu ea o durere imensă.

Nicio mamă nu ar vrea să fie în pielea Antoniei, iar acum veți vedea de ce. Chiar dacă în aparență pare că are o viață de vis, lucrurile nu stau chiar așa. Deloc, chiar. Artista a dezvăluit problemele pe care le are ca mamă. Antonia este mama a trei copii, doi băieți și o fată. Faptul că unul dintre ei este departe – fiica ei din prima căsnicie – o face să sufere zi de zi.

Așa cum știți, Antonia vorbește foarte rar despre viața de familie și despre copiii ei, dar și când își deschide sufletul, o face până la capăt. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore. Cântăreața a mărturisit prin ce greutăți trece ca mamă și cât de mult o afectează faptul că fiica ei, Maya, trăiește în altă țară.

Amintim că anul trecut, după încheierea divorțului de Vincenzo Castellano, Antonia a obținut custodie comună asupra fetiței lor Maya. Momentan, micuța locuiește la tatăl ei, în Italia.

Nicio mamă nu ar vrea să fie în pielea Antoniei

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite …. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei.

Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory.

„Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentru că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește! ”, le-a transmis artista mamelor.

Sursa foto: Instagram

Cât cere iubita lui Pepe pentru o ședință de machiaj la domiciliul clientului