Nicolae al României, trei ani de mariaj fericit.  Îi lipsește doar castelul, în rest are de toate

Nicolae al României, trei ani de mariaj fericit.  Îi lipsește doar castelul, în rest are de toate
Principele Nicolae al României a avut „o nuntă aproape regală”, acum trei ani, pe 30 septembrie. Au venit aristocrați și capete încoronate din străinătate, dar nici un membru al Casei Regale a României. Viața merge înainte. Nepotul Regelui Mihai, este fericit.

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și logodnica sa, Alina-Maria Binder s-au căsătorit duminică, 30 septembrie 2018, la Sinaia. A fost o nuntă ca în povești, dar fără membri ai Casei Regale a României. În plină pandemie, a venit pe lume și mica prințesă Maria-Alexandra. O familie fericită. Doar castelul lipsește.

Nicolae al României (36 de ani) și Alina Binder (33 de ani) au devenit părinți pe 7 noiembrie

Nicolae al României, trei ani de mariaj fericit

Nicolae al României (36 de ani) și Alina Binder (33 de ani) au devenit părinți pe 7 noiembrie. Bebelușa s-a născut în plină pandemie, pe 7 noiembrie 2020, iar tăticul a fost nevoit să aștepte până să o vadă pe strănepoata Regelui Mihai.

În această vară, mica prințesă a fost pentru prima dată la mare, iar familia s-a bucurat de zile frumoase și însorite.

Peste tot unde merge, Principele este întâmpinat cu bucurie și prietenie. Totodată, este foarte prezent pe rețelele de socializare, iar fanii sunt cu miile.

”Ca Ambasador al proiectului Via Transilvanica, am străbătut o parte din Terra Banatica (cel mai lung tronson al traseului) alături de jurnaliștii. Cu scopul de a promova «Drumul care Unește» atât în țară, cât și în străinătate.  Pașii ne-au purtat pe potecile rutei Gărâna-Secu, o zonă forestieră (predominant fag) ce trece pe lângă apeductele, viaductele și canalele de captare a Râului Bârzava. De asemenea, am vizitat și borna ce înfățișează silueta Regelui Mihai I, recent instalată la Văliug. Aici, în apropierea Vilei Klaus, bunicul meu și-a petrecut un an din viață, în perioada Clasei Palatine”, a spus Nicolae al României pe Facebook.

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și logodnica sa, Alina-Maria Binder s-au căsătorit duminică, 30 septembrie 2018, la Sinaia

O nuntă ” aproape regală”

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și logodnica sa, Alina-Maria Binder s-au căsătorit duminică, 30 septembrie 2018, la Sinaia. A fost o nuntă ca în povești, dar fără membri ai Casei Regale a României.

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills s-a logodit cu Alina Maria Binder (Constanța, 26 ianuarie 1988) la 29 iulie 2017 în Cornwall. S-au căsătorit civil la Henley-on-Thames la 6 octombrie 2017. La 30 septembrie 2018, cuplul s-a căsătorit religios la biserica Sfântul Ilie din Sinaia, iar recepția de nuntă a avut loc la cazinoul Sinaia.

La nuntă au participat numeroși reprezentanți ai nobilimii din Europa, precum și vedete din România, prietene ale principelui. Pe lista invitaților nu s-au regăsit însă numele membrilor Casei Regale a României.

Nunta principelui Nicolae a intrat și în atenția presei internaționale. The Economist a numit evenimentul „o nuntă aproape regală”. Publicația a amintit de un sondaj potrivit căruia 70% dintre români ar dori un referendum pe tema reinstaurării monarhiei în România.

„Prințesa Margareta, fiica cea mare a regelui Mihai, este în prezent «custodele Coroanei». În 2015, printr-un decret regal, regele Mihai l-a exclus pe principele Nicolae din linia de succesiune a Casei Regale, după ce acesta a fost acuzat că are un copil nerecunoscut, lucru pe care principele l-a negat”, a scris The Economist.

Apoi, și alte publicații au realizat materiale de presă despre familia Principelul Nicolae, inclusive despre mica prințesă.

Zilele trecute Principesa Margareta și Principele Radu au aniversat, la Palatul Elisabeta, 25 de ani de la căsătorie. Nicolae și soția sa nu au fost invitați.