Nicolae Botgros se pregătește de nuntă. A fost aleasă și data evenimentului

Nicolae Botgros se pregătește de nuntă. A fost aleasă și data evenimentului
După o perioadă cumplită în care a suferit cumplit după moartea soției și a fost probleme mari de sănătate, Nicolae Botgros are un moment de respiro.

Nicolae Botgros încearcă să treacă peste tot ce a fost rău în viața sa. Are și un motiv foarte bine întemeiat.

Nicolae Botgros se pregătește de nuntă. A fost aleasă și data evenimentului

Corneliu Botgros, fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros le dă o veste bună fanilor săi. Îndrăgostit nebunește de iubita lui, Angela, a cerut-o în căsătorie anul trecut, iar acum cei doi pregătesc de nuntă. Evenimentul urmează să aibă loc imediat după ce familia face parastasul de un an al mamei sale, cântăreața Lidia Băjenaru, care a murit în iulie 2021.

Cine e viitoarea noră a lui Botgros

Frumoasa iubită a lui Corneliu este mai mică cu 23 de ani decât băiatul dirijorului și lucrează la o bancă din Chișinău. ”Este adevărat că am stabilit data nunții cu Angela, dar nu o comunicăm deocamdată”, a declarat viitorul mire pentru Fanatik.

El a mai fost căsătorit cu cântăreața Adriana Ochișanu, de care a divorțat în 2013. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 22 de ani. Cei doi au vrut să se mai despartă de două ori, cea care a depus cererile de divorț fiind Adriana.

 “Până la urmă, nunta e o petrecere, o tradiție, care poate aștepta”

Pentru început, Lidia Bejenaru nu a văzut cu ochi buni relația dintre cei doi, dar când și-a dat seama cât de mult se iubesc, și-a dat consimțământul. ”În primul rând îmi doresc o cununie. Aste e cel mai important pentru mine. Vreau să respect și eticheta generală de respect față de mama. Până la un an de zile nu poți să faci o petrecere.

Până la urmă nunta e o petrecere, o tradiție, care poate aștepta. Asta cred că se va întâmpla în toamnă, că în vară se va împlini un an de zile de la deces și, probabil, în toamnă, când se țin petrecerile la moldoveni, vom petrece și noi. Dar până atunci, sper să reușim să facem o cununie religioasă frumoasă”, s-a destăinuit, în noiembrie 2021, Corneliu Botgros, la o emisiune de la Chișinău.

Sursă foto: fanatik